۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۵
کد خبر: ۴۵۲۵۶۰
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان هرمزگان:

اسلام، نظام و ولایت فقیه خطوط قرمز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان است

رییس شورای هماهنگی تبلیغات هرمزگان سه اصل توسعه متوازن، مسأله وحدت ملی  و شایسته سازی در عرصه مدیریت نخبه پروری و توجه به نخبگان را از نیازهای مهم استان هرمزگان دانست و گفت: اسلام، نظام و ولایت مطلقه فقیه از خطوط قرمز شورای هماهنگی تبلیغات استان هرمزگان است.
حجت الاسلام میرزایی رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام علی اکبر میرزایی رییس شورای هماهنگی سازمان تبلیغات اسلامی هرمزگان، عصر امروز در نشست با اصحاب رسانه، سیاست گذاری، برنامه‌ ریزی، نظارت و راهبردی را از اصلی ترین وظایف شورای هماهنگی تبلیغات دانست و گفت: این نهاد در برگزاری برنامه‌ ها و مراسمات و مناسبتهای ملی و مذهبی و سیاسی و انقلابی وظیفه ارائه الگوهای مناسب را ارائه می دهد و در جهت موفقیت و حضور مردم و تقویت این برنامه‌ها حرکت می‌ کند.

وی با اشاره به وظایف مجزای شورای هماهنگی و سازمان تبلیغات اسلامی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی وظیفه دارد در زمینه تبلیغی به تأمین مبلغ دینی  واحداث خانه عالم بپردازد اما شورای هماهنگی وظیفه برگزاری مراسمات ملی و مذهبی و همچنین پشتیبانی کردن و نظارت بر حسن برگزاری این برنامه‌ ها را بر عهده دارد.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات هرمزگان از همکاری 21 دستگاه، نهاد و ارگان، طبق اساسنامه با تشکیل مجمع نمایندگان با شورای هماهنگی اسلامی در زمینه‌ های تبلیغی، پشتیبانی و سایر زمینه ها خبر داد و گفت: با توجه به شرایط استان هرمزگان تمام برنامه متناسب با فرهنگ، بافت و خاص مردم این استان برنامه‌ریزی شده و عملیاتی می‌ شود.

حجت الاسلام میرزایی با اشاره به رویکرد مدیریتی خود در شورای هماهنگی، تحول کارشناسانه، تنوع در فعالیت و نگاه فراگیر را سه اصل مدنظر در این دوره عنوان کرد و بیان داشت: تمام تلاش خود را برای رسیدن به این اهداف به کار می‌بندم.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه تنوع در فعالیتها برای شورای هماهنگی از اهمیت بسیاری برخوردار است اظهار داشت: با هدف تحول چشمگیر در فعالیتها در هفته آینده ستاد 13 آبان با استفاده از افراد کاردان و متخصص در استان تشکیل می‌ شود.

وی تاکید کرد: قبل ار برگزاری برنامه و یا همایشها با برنامه‌ ریزی دقیق و استفاده از یک اتاق فکر با هدف حضور حداکثری و استفاده از ظرفیت‌های موجود در استان اقدام شود.

حجت الاسلام میرزایی با اشاره به تشکیل شورای مشورتی متشکل از 11 نفر در این مجموعه خبر داد و افزود: برای نخستین‌ بار از ظرفیت علمای اهل سنت استان نیز در این شورا استفاده شده است.

رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: ما به هیچ حزب، جناح و گروهی وابستگی نداریم البته هر گروهی که مورد تائید نظام و در چارچوب انقلاب اسلامی باشد برای ما محترم است.

وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌ نامه سه جانبه با ستاد اقامه نماز، شهرداری بندرعباس و شورای هماهنگی تبلیغات هرمزگان گفت: پخش اذان در معابر اصلی شهر بندرعباس از یکم محرم سال جاری در دستورکار این شورا قرار گرفته است.

حجت الاسلام میرزایی، سه اصل توسعه متوازن، مسأله وحدت ملی و شایسته سازی در عرصه مدیریت نخبه پروری و توجه به نخبگان را از نیازهای مهم استان هرمزگان اعلام کرد و افزود: اسلام، نظام و ولایت مطلقه فقیه نیز سه خط قرمز شورای هماهنگی تبلیغات استان هرمزگان است.

رییس شورای هماهنگی اسلامی هرمزگان، تخریب دولت را جایز ندانست و گفت: می‌ بایست انتقاد سازنده و بدون تخریب صورت پذیرد واین اقدام  همانند مشورت و در جهت پیشبرد اهداف، لازم و ضروری است.

وی با اشاره به اثرگذاری اندک فعالیتهای ضربتی در جنگ نرم تصریح کرد: برای مقابله با تهدیدات فضای مجازی می توان فضای مجازی پاک را جایگزین فضای آلوده کرد./202/851/ب1

ارسال نظرات