۱۸ مهر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۳
کد خبر: ۴۵۴۶۴۵
جانشین سازمان بسیج طلاب و روحانیون:

مبلغان با الهام از واقعه کربلا گفتمان انقلاب اسلامی را تبیین کنند

جانشین سازمان بسیج طلاب و روحانیون با بیان اینکه مبلغان با تبیین و تحلیل واقعه کربلا گفتمان انقلاب اسلامی را بیان کنند، گفت: در تبیین گفتمان انقلاب اسلامی نخست باید از گفتمان ولایت فقیه را آغاز، سپس با کادر سازی و پرورش نیروهای انقلاب اسلامی همت گمارد.
دارب کلاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام علی اکبر داراب کلاهی جانشین سازمان بسیج طلاب و روحانیون، امروز در سومین نشست شورای مشورتی و راهبردی بسیج طلاب حوزه‌های علمیه خواهران که در سالن جلسات سازمان بسیج طلاب و روحانیون کشور برگزار شد، درباره چگونگی تحقق جهاد کبیر در حوزه‌های علمیه، اظهار داشت: تحلیل واقعه کربلا بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: اغنا و تحلیل درست حماسه حسینی از مهم‌ترین وظایف مبلغان و خطبا به شمار می‌رود.

حجت الاسلام داراب کلاهی با تاکید به اینکه طلاب در امر تبلیغ باید به تمام ابعاد وجودی امام حسین(ع) که سراسر مظلومیت است توجه ویژه داشته باشند، ابراز کرد: امام حسین(ع) تنها امامی است که حدود 250 حدیث از او نقل شده و این امر حاکی از مظلومیت و تنهایی این امام همام و عدم همراهی و حمایت مردم و خواص از ایشان است.

جانشین سازمان بسیج طلاب و روحانیون با اشاره به دلیل عدم بیعت امام حسین(ع) با یزید، بیان داشت: امام حسین(ع) در جمع مردم مدینه فرمودند: هرگز من حسین(ع) با شخصی مثل یزید بیعت نخواهم کرد؛ امروز باید جایگاه امام و ولی برای مردم تبیین شود و فرق منتظران امام حسین(ع) در کوفه با منتظران امام زمان(عج) مقایسه و شفاف سازی شود و این امر از وظایف خطیر مبلغان محسوب می‌شود.

این مقام مسؤول با بیان اینکه امروز برخی امام حسین(ع) را متهم به خشونت طلبی می‌کنند، عنوان کرد: حضور کودکان و بانوان عدم این ادعا را ثابت می‌کند امروز در امر تبلیغ ادله عقلی، عاطفی و معرفتی بسیار مهم و تاثیر گذار است.

حجت الاسلام داراب کلاهی آسیب شناسی را از مهم‌ترین اهداف این شورا برشمرد و اظهار داشت: شناخت و درمان آسیبهای موجود در جامعه باید در اولویت فعالیتهای کارشناسان و مبلغان قرار گیرد محرم و صفر بهترین فرصت برای اغنای مردم و بصیرت افزایی به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه گفتمان انقلاب اسلامی به تاسی از گفتمان نهضت عاشورا است، خاطر نشان کرد: مبلغان با تبیین و تحلیل واقعه کربلا گفتمان انقلاب اسلامی را بیان کنند، در تبیین گفتمان انقلاب اسلامی نخست باید از گفتمان ولایت فقیه آغاز، سپس با کادر سازی و پرورش نیروهای انقلاب اسلامی همت گمارد./202/813/ب1

ارسال نظرات