داود احمدی نژاد:
باید پشت سر رهبری تا فتح تمامی قله ها بایستیم
خبرگزاری رسا ـ مشاور عالی رییس جمهور در جمع حامیان مردمی دکتر احمدی نژاد در زاهدان اظهار داشت: امروز ما باید پشت سر رهبری تا فتح تمامی قله ها بیایستیم و راز ماندگاری ما فقط همین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، داود احمدی نژاد مشاور عالی رییس جمهور و دبیر کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور شب گذشته در نشست حامیان مردمی و اعضای ستاد انتخاباتی دکتر احمدی نژاد در استان سیستان و بلوچستان، با اشاره به تأثیر نظام اسلامی در جهان گفت: نظام اسلامی چنان در دنیا تأثیر گذار بوده است که سردمداران دنیا به علت تأثیر آن، مقابل ملت ایران سر تعظیم فرود آورده اند.
وی در این جلسه که در محل مهدیه شهدای گمنام زاهدان برگزار شد، افزود: امروز آمریکا با آن همه جنایتش که در بخش اعظمی از کره زمین حکومت می کرد، با تمام وجود به دنبال این است که با ملت ایران تعامل کند.
دبیر کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور تصریح کرد: استکبار که قبل از این جنگ را به ما تحمیل کردند و در صدد تحمیل سازش نیز بودند، امروز نه تنها نمی تواند تحمیل کنند بلکه خواهش هم می کنند.
وی اقتدار و سرافرازی ملت ایران را حاصل استقامت و ایثارگری دانست و افزود: رمز ماندگاری ملت ما همین است.
مشاور عالی رییس جمهور بیان داشت: برخی برای ماندگاری، خود را مومیایی می کنند و راز ماندگاری را در مومیایی شدن می پندارند، بعضی هم ماندگاری را در قدرت و برخی در علم می بینند، اما خیلی ها بوده اند که با علم و قدرت به تنهایی نتوانستند به ماندگاری برسند.
احمدی نژاد همچنین اظهار داشت: از خود باید بگذریم و با توصیه به حق و صبر کردن، همان مسیری را که امام حسین(ع) رفت و خونش به زمین ریخته شد در پیش گیریم.
وی ادامه داد: امروز ما باید پشت سر رهبری تا فتح تمامی قله ها بایستیم و راز ماندگاری ما فقط همین است و این جز با خلوص و ندیدن خود میسر نمی شود و باید آن را تا رسیدن به تمامی آرمانهای امام راحل(ع) تحقق ادامه دهیم.
داود احمدی نژاد تصریح کرد: امروز استکبار برای اینکه خود را تطهیر کند به دنبال این است که با انقلاب اسلامی سر یک میز بنشیند.
مشاور عالی رییس جمهور با تأکید بر اجرای عدالت، تصریح کرد: مسؤولین ما باید به دنبال این باشند که نگذارند قله های ثروت بوجود آید.
داود احمدی نژاد تأکید کرد: باید همانند گذشته در همان مسیر آرمانهای امام (ره) با تمام وجود و بدون کمترین تعللی گام برداریم و راه سعادت و ماندگاری همین است و جز این نیست چون آنچه که برای ما باقی می ماند، ایثارگری و خدمتگذاری است.
ارسال نظرات