۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۹
کد خبر: ۴۶۴۷۴۹
آیت‎الله مظاهری:

توحید بدون تمسک به قرآن و اهل‎بیت سودی ندارد

حضرت آیت‎الله مظاهری گفت: گفتن تنها «لا اله الا الله»، سودی ندارد و این جمله باید از سوی کسی باشد که به یک دستش قرآن و به دست دیگرش اهل‎بیت(ع) است و این معنای حدیث ثقلین است که مورد تأکید پیامبر(ص) بوده است.
حضرت آیت الله حسین مظاهری رییس حوزه علمیه اصفهان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حضرت آیت‎الله حسین مظاهری، شب گذشته در مسجد حکیم اصفهان با اشاره به حدیث ثقلین، گفت: پیامبر اکرم(ص) از هر فرصتی استفاده می‎کرد تا حدیث ثقلین را برای مردم بیان کند و شاید بیش از هزار مرتبه این حدیث را برای مردم خواندند و گفتند اگر می‎خواهید گمراه نشوید و اگر می‎خواهید هدایت یابید باید به قرآن و عترت تمسک بجویید.

وی ادامه داد: گفتن تنها «لا اله الا الله»، سودی ندارد و این جمله باید از سوی کسی باشد که به یک دستش قرآن و به دست دیگرش اهل‎بیت(ع) است و این معنای حدیث ثقلین است که مورد تأکید پیامبر(ص) بوده است و حتی در هنگام مرگ هم آمدند مسجد و نماز را نشسته خواندند و ایستاده نتوانستند بخوانند و برای مردم حیث ثقلین را خواندند، خدا، پیامبر(ص) و ولایت و یکی از این‎ها نباشد بدبختی و ضلالت است.

استاد اخلاق حوزه علمیه با بیان این‎که قرار بود پیامبر اکرم(ص) چیزی ننویسند و چیزی نخوانند، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) در هنگام مرگ تصمیم گرفتند که ولایت و پیروی از امام علی(ع) را بنویسند، به اطرافیانشان گفتند که برای من قلم و دوات بیاورید تا چیزی را برایتان بنویسم که بعد از این گمراه نشوید و اطرافیان اجازه ندادند که این مطلب را بنویسند.

وی با تأکید بر این‎که مذهب شیعه از کعبه و در هنگام تولد امام علی(ع) آغاز شد، گفت: هیچ سنی را من سراغ ندارم که بگوید امیرمؤمنان(ع) در کعبه تولد پیدا نکرده است و این فضایلی که برای امام علی(ع) می‎گویید وارد نشده است.

وی افزود: تشیع از همان زمانی پیدا شده است که امام علی(ع) در کعبه متولد شد، پیامبر اکرم(ص) مبعوث به رسالت شد، اول کسی که ایمان آورده علی(ع) است و او اولین مؤمن به پیامبر اکرم(ص) شد و با هم آمدند خانه، حضرت خدیجه(س) منتظر ایشان بودند، پیامبر اکرم(ص) برای حضرت خدیجه تشریح کرد و ایشان هم ایمان آورد.

رییس حوزه علمیه اصفهان با بیان این‎که پیامبر اکرم(ص) عبایی روی خودشان انداختند و به استراحت پرداختنتد، اظهار کرد: آیه شریفه آمد و به پیامبر(ص) فرمود که بلند شد و جامه‎ات را برافکن و باید شب و روز زحمت بکشی، همان طور که ماه و خورشید در حرکت شبانه‎روزی است، تو نیز باید در حرکت باشی و باید بروی و این مردم را هدایت بکنی.

وی خاطرنشان کرد: پیامبر اکرم(ص) امیرمؤمنان(ع) را دنبال سران قریش فرستاد، پیامبر اکرم(ص) عزت بالایی دارد و همه سران قریش جمع شدند و این مطلب را همه سنی‎ها نوشته‎اند، پیامبر اکرم(ص) برای آنان غذا هم تهیه کرد و بعد از این شروع کردند به تبلیغ اسلام و سه چیز را مطرح کردند، شهادت به خداوند و شهادت به پیامبر(ص) و شهادت به امامت امام علی(ع)، در ابتدا فرمود آیا تا به حال از من خلافی شنیده‎اید؟ گفتند نه، گفتند اگر من بگویم لشکری آماده حمله به این‎جا است آیا شما باور می‎کنید، گفتند بله، گفتند من مبعوث به رسالت شده‎ام.

حضرت آیت‎الله مظاهری با بیان این‎که پیامبر اکرم(ص) فرمودند هر کس به عنوان اولین نفر به من ایمان بیاورد، او خلیفه و جانشین من است، اظهار کرد: امام علی(ع) هم به عنوان نخستین نفر بلند شدند و شهادتین را گفتند، بار دوم هم پیامبر اکرم(ص) این مطلب را مطرح کردند و گفتند برای رستگاری در دنیا و آخرت ایمان بیاورید و هر کس که ایمان بیاورد، او وصی و خلیفه من است و برای بار دوم هم امام علی(ع) بلند شدند و شهادتین را گفتند، پیامبر اکرم(ص) به ایشان گفتند بنشین و بارِ سوم این مطلب را تکرار کردند و گفتند ای مردم آیا می‎خواهید آقای دنیا و آخرت بشوید، من از طرفِ خدا مبعوث به رسالت شدم و مأمور شدم که این رسالت را به شما بگویم و هر کس که اول به من ایمان بیاورد، جانشین من است و برای بارِ سوم هم کسی جواب پیامبر(ص) را نداد مگر امام علی(ع) که شهادتین را بار دیگر گفتند.

وی ابراز کرد: پیامبر اکرم(ص) فرمودند بعد از من امام علی(ع) وصی و جانشین من و امام بر شما است، جلسه تمام شد، تشیع از همان تبلیغ اول که از طرف خدا پیامبر اکرم(ص) مأمور شد و چهل نفر از سران قوم را وعده گرفت و رسالت را معرفی کرد و وصی خود را معرفی کرد، تشیع از آن موقع آغاز شد و پیامبر(ص) در هر فرصتی توحید، نبوت و امامت را مطرح می‎کردند./914/201/ب2

ارسال نظرات
captcha