کشورهای اسلامی باید برای معرفی اسلام از سینما و رسانه استفاده کنند
به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از دبیرخانه جشنواره فیلم وحدت اسلامی، محمد علی صفورا عضو هیات داوری بخش اثار کوتاه نیمه بلند و پویا نمایی با اشاره به آثاری که در این جشنواره دیده است، گفت:این جشنواره با شعار و سیاست تقریب مذاهب و وحدت اسلامی شکل گرفته است واز اسم خود جشنواره مشخص بود که موضوعاتی در جشنواره مطرح می شود که در جهان اسلام وجود دارد.
وی ادامه داد: برگزاری جشنواره فیلم وحدت اسلامی و آثاری که ما دیدیم ثابت کرد که باید کشورهای مسلمان به فیلم و رسانه توجه بیشتری کنند زیرا از طریق فیلم می توان حرفهای بسیار مهمی زد.
صفورا خاطر نشان کرد: بسیاری از آثار مستقیم به مباحث دین اسلام مرتبط بودند و کمتر به بخش سیاسی دین اسلام توجه کرده بودند و به همین دلیل این جشنواره نشان داد که فیلمسازانی که قرار است در این حوزه فیلم بسازند باید به موضوعات روز که جامعه مسلمانان و اسلام به آن مبتلا است بیشتر توجه کنند.
وی افزود: بحث سیاست در حوزه های مختلف باید بیشتر مورد توجه فیلمسازان قرار بگیرد همچنین توجه به موضوعاتی مانند بحث گفتگوی مذاهب بسیار مهم است.
عضو هیات داوری بخش اثار کوتاه نیمه بلند و پویا نمایی جشنواره بین المللی فیلم وحدت اسلامی، ساختار آثار را بسیار خوب دانست و افزود: از لحاظ فرم و ساختار ابتدا تصور می کردیم اثار ضعیف باشند زیرا در بخش ساخت فیلم کوتاه و نیمه بلند و پویا نمایی بودجه بحث مهمی است اما تعدادی از اثاری که ما دیدیم بسیار حرفه ای بودند که از لحاظ فرم و ساختار کاملا مانند یک اثر سینمایی قدرتمند بودند.
صفورا افزود: در بخش پویانمایی هم از تکنیکهای خوبی استفاده شده است و نه اثار شعار زده بودند و نه فرم آنها ضعیف بود و هر چند ما فقط می توانستیم به چند اثر جایزه بدهیم اما بقیه آثارهم که جایزه نگرفتند بسیار خوب بودند.
وی در پایان تأکید کرد: فیلمهای که ما دیدیم غیر شعاری بودند و در هر رسانه ای می توانند به نمایش در بیانید و قطعا مخاطب جذب آنها می شود و اگر مدیران جشنواره از سازندگان آثار حمایت کنند قطعا در جشنواره سال آینده شاهد اتفاقات و آثار بهتری خواهیم بود.
گفتنی است؛ اولین جشنواره بین المللی فیلم وحدت اسلامی توسط مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی 25 الی 27 آذرماه همزمان با هفته وحدت به دبیری هاشم میرزاخانی در تهران برگزار می شود./872/103/ب3