۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۳
کد خبر: ۴۷۱۷۳۲
رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی:

تولید کتاب بریل از اقدامات مهم سازمان پژوهش در سال جاری است

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در هجدهمین جلسه هیات امناء در تشریح عملکرد این سازمان تولید کتاب‌ بریل برای دانش‌آموزان نابینا و کم‌بینا در سال جاری را از اقدامات مهم این نهاد ارزیابی کرد.
حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی

به گزارش خبرگزاری رسابه نقل از سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، حجت‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، معاون وزیر و رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در هجدهمین جلسه هیات امناء این سازمان با ارائه گزارش اجمالی از اقدامات یکساله سازمان، گفت: در سازمان علاوه بر انتشار 46 عنوان نشریه آموزشی و تربیتی با شمارگان 35 میلیون نسخه، به منظور ایجاد هماهنگی و تسهیل در خوانش معیار نخستین‌بار به تهیه کتاب گویا اقدام شده است. همچنین تولید مجلات رشد به خط بریل برای افراد کم‌بینا و نابینا از جمله نوآوری‌های سال جاری بوده است.

وی با اشاره به رویکرد مشارکت معلمان در تالیف کتاب‌های درسی افزود: با تشکیل گروه‌های تحلیل محتوا و اعتباربخشی محتوای کتاب‌های درسی در 19 استان پیگیری شده و امسال نیز تعقیب می‌شود.

رییس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی ادامه داد: در این رابطه بیش از دو هزار ساعت آموزش توجیهی، تبیینی برای مدرسان ارشد استانی برگزار شده، تا به تدریج به معلمان دیگر منتقل شود.

محمدیان از ایجاد سامانه اعتباربخشی محتوای کتاب‌های درسی خبر داد که در آن ترتیبی اتخاذ شده تا فصل به فصل هر کتاب جدیدالتالیف به محض آماده شدن در معرض نقد و نظر صاحب‌نظران به ویژه معلمان قرار گیرد.

وی راه‌اندازی سامانه فروش الکترونیکی کتاب‌های درسی ابتدایی و پیش‌دانشگاهی را گامی اساسی برای صرفه‌جویی در وقت و هزینه دانش‌آموزان و کم اثر کردن اختلاف‌های آماری دانست و خرید مستقیم دانش‌آموزان را موجب کنترل قیمت فروش و پیشگیری از تحمیل هزینه اضافی ارزیابی کرد./998/102/ب2

ارسال نظرات
captcha