روحانیان به فکر درمان روح مردم باشند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسن وطن خواه استاد اخلاق حوزه علمیه قم امروز ظهر در مدرسه فقه و اصول آل یاسین، گفت: مردم در جامعه باید مراقب اعمال خود باشند تا در روز قیامت شرمنده خدای خود نشوند.
وی افزود: اگر انسان در دنیا بداند که خدا رقیب او بوده و روزی باید در مقابل خدا پاسخوگوی کارهای دنیوی خود باشد، دیگر حتی فکر گناه کردن را نمی کرد.
حجت الاسلام وظن خواه با اشاره به این که مراقب کارهای دنیوی خود باشیم، اظهار داشت: طلاب سعی کنند که کوچک ترین گناه را مرتکب نشوند زیرا طلبه با انجام کوچکترین گناه، بسیاری از توفیقات را از دست می دهد.
وی با بیان حدیثی از امام صادق(ع) در مورد مراقبت اعمال، اظهار داشت: ما مردم باید در زندگی خود، رضایت خدا را داشته باشیم و سعی کنیم، کاری که انسان را از خدا دور می کند، را انجام ندهیم.
استاد اخلاق حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: انسان ها همان طور که باید در در رانندگی خود مراقب جلوی ماشین خود باشند، تا تصادف نکنند در اعمال خود هم باید مراقب جوارح بدن باشند تا بتوانند فقط کار خدایی انجام دهند.
وی ابراز داشت: آیات قرآن و روایات زیادی در رابطه با مراقبت انسان از گناه آمده که خداوند در قرآن با کلمه ی تقوا بیان کرده که انسان اگر در زندگی خود تقوا داشته باشد، می تواند زندگی خوبی را برای خود برقرار کند.
حجت الاسلام وطن خواه با توجه به این که هر جانی در زندگی نفس را دارد و باید یک روز این نفس از جسم جدا شود، خاطرنشان کرد: روحانیان زمانی می توانند مردم را از حرام دور کنند که خودشان به مکروهات عمل نکنند و یک آخوند باید مکروهات را همچون محرمات برای خود، سم قرار دهد.
وی تصریح کرد: بعد از این که انسان خودش را در مقابل خدا مشاهده کرد، باید برای از بین بردن بیماری خود، خودش را رقیب خود بداند و به خود بگوید که چرا من باید زندگی دنیا و آخرت خود را با انجام محرمات از بین ببرم.
روحانیان به فکر درمان روح مردم باشند
کارشناس مسائل دینی با بیان این که روحانیان باید در جامعه روح مردم را درست کنند، گفت: مردم در زمان امروزه به دکتر روح نیاز دارند و تنها قشری که می تواند مردم را از محرمات دور کند و آن ها را به سمت خوبی ها ببرد، روحانیان هستند.
وی با اشاره به این که انسان باید معالجه خودش باشد، اظهار داشت: غفلت در زندگی مساوی با یک عمر پشیمانی است و مردم نباید در کارهای خود از اعضای بدن خود، غفلت داشته باشند.
وی در پایان گفت: انسان زمانی می تواند تقوای الهی را در زندگی خود اجرایی کند که به همراه مراقبت، محاسبه هم داشته باشد و نفس و روح خود را همیشه مورد محاسبه قرار دهد./9707/202/ب3