۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۱۱
کد خبر: ۴۷۸۱۳۶
معاون وزیر جهاد کشاورزی مطرح کرد؛

کاهش ۴۰ درصدی تولید غلات طی ۱۰ سال اخیر در قم

معاون وزیر جهاد کشاورزی بابیان اینکه در ۱۰ سال گذشته تولید غلات ۴۰ درصد در قم کاهش‌یافته است، از کاهش سه‌درصد یونجه، ۵ درصد جالیز و ۶ درصد تولیدات سبزی و سیفی خبر داد.
معاون وزیر جهاد

به گزارش خبرگزاری رسا، عباس کشاورز در حاشیه همایش منطقه‌ای «حاشیه کویر مرکزی ایران» در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به نیاز کمتر کشت گیاهی در استان قم اظهار داشت: با بهره‌وری آب در بخش کشاورزی می‌توان به نظم پایدار و نظم آبی دست‌یافت.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اقدامات اثربخش استان‌ها برای کمبود آب گفت: در این راستا استان‌های مختلف مانند تهران و یزد تدابیری اندیشیده و به آن عمل می‌کنند.

کشاورز بابیان اینکه طی ده سال گذشته تولید غلات 40 درصد در قم کاهش‌یافته است، افزود: همچنین سه‌درصد یونجه، 5 درصد جالیز و 6 درصد تولیدات سبزی و سیفی ما کاهش‌یافته است که قابل‌بررسی هستند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه تولیدهای باغی 37 درصد بوده است، افزود: همچنین محصولات باغی نیز دو برابر شده است.

وی با بیان اینکه رویکرد جدید الگوی کشت بر مبنای صرفه‌جویی بر آب و یا اعمال مدیریت تقاضای آب است، گفت: مردم بر اساس اطلاعاتی که از کمیت و کیفیت آب‌ دارند محصولاتی که سازگاری بیشتری با منطقه داشته باشند تولید می‌کنند.

کشاورز بابیان اینکه نزدیک به 50 درصد محصولات گلخانه‌ای  در منطقه کویر مرکزی قم قرار دارد، خاطرنشان کرد: این منطقه تنوع کشتی وجود نداشته و این مسئله نشان می‌دهد که مردم با کمبود آب جدی در این منطقه مواجه هستند./872/د102/ی

ارسال نظرات