برخی علما به مخدوش کردن چهره و رسالت اسلام میپردازند

به گزارش خبرگزاری رسا، شیخ صهیب حبلی عضو تجمع علمای مسلمان لبنان در گفت وگو با یکی از شبکه های تلویزیونی این کشور تصریح کرد: میان علمای درباری و سوء با علمای ربانی اختلاف فراوانی وجود دارد و تفکیک آنها سبب درک واقعی دین اسلام می شود. برخی علما به مخدوش کردن چهره و رسالت اسلامی می پردازند.
وی افزود: اسلام هیچ مشکلی ندارد و مشکل نزد برخی مدعیان اسلام است. برخی جریان های سیاسی اسلامی در راستای انحراف اسلام اصیل محمدی فعالیت می کنند و از اسلام برای اهداف خود بهره می گیرند.
این روحانی اهل تسنن از اخوان المسلمین در مصر و تونس به عنوان نمونه این مساله یاد کرد و اظهار داشت که سیاست باید در خدمت دین باشد زیرا دین از سیاست بسیار بالاتر است.
شیخ حبلی ادامه داد: مسؤولیت بزرگی بر عهده علمای دین در مبارزه با فتنه مذهبی قرار دارد چرا که دین به محبت و تسامح و محکومیت فتنه می پردازد. این یک امر بدیهی است که هر عالم باید نقش خود را در ارائه چهره واقعی دین به خوبی انجام دهد.
وی خاطرنشان ساخت که علمای دین باید به اصلاح مردم و جامعه پرداخته و افراد خطاکار را به توبه سوق دهند./980/ب902/د