خروجی انتخابات افراد شایسته باشند
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی استانداری قم، احد جمالی ظهر امروز در کارگروه اجتماعی که در اداره کل بهزیستی استان قم برگزار شد، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و روز معلم اظهار کرد: مهمترین مسئلهای که در جامعه باید به آن توجه کرد، مسئله فرهنگی و اجتماعی است ولی متأسفانه برخی مدیران اجتماعی و فرهنگی استان به این مسئله بی توجه هستند.
وی با بیان اینکه بیتفاوتی نسبت به دغدغههای مردم با مبانی شرعی ما مغایرت دارد، تصریح کرد: بیتوجهی نسبت به مهمترین مسائل کشور بیانصافی در حق خلق خداست.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم، با اشاره به نقشههای دشمنان برای نابودی ایران، گفت: دشمن با تهاجم نظامی نتوانست کشورمان را به زانو در بیاورد ولی باید توجه داشته باشیم که سونامی اجتماعی و فرهنگی شیرازه جامعه ما را نشانه رفته است.
جمالی با بیان اینکه بیتوجهی به مسائل اجتماعی و فرهنگی مثال پیشگیری نکردن از خطر سیل است، تصریح کرد: اگر اجازه دهیم که سیل بیاید و شهر را تخریب کند و بعد به دنبال جبران خسارت باشیم این کار کفران نعمت است.
وی با اشاره به مسئله طلاق به عنوان یکی از آسیبهای اجتماعی، عنوان کرد: این یکی از مسائل بسیار مهم در شهر قم است که باید برای برطرف کردن آن راه چاره اندیشید.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم ادامه داد: شهر قم بهعنوان مرکز جهان تشیع در عرصه بینالملل محسوب میشود و حرکتهایی که در آن صورت میگیرد در جهان مؤثر است.
جمالی با بیان اینکه به دنبال جمعبندی و چارهجویی برای مسئله طلاق در قم هستیم، عنوان کرد: از تمام دستگاههای استان خواستاریم که آخرین اطلاعات و همچنین پیشنهادهای خود را در ارتباط با مسئله طلاق به این کارگروه اعلام کنند.
وی با تأکید بر اینکه وظیفه قانونی، ملی و عقلی ما اولویت دادن به مسئله طلاق است، گفت: باید این مسئله مهم در جامعه مورد پی گیری و تعقیب قرار بگیرد تا بتوانیم شاهد کاهش آمار طلاق باشیم.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به قرار گرفتن در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر، عنوان کرد: تشکیل مجلسهای محلی بسیار پر اهمیت است و نمادهای مردمسالاری دینی در جامعه محسوب میشود.
جمالی ادامه داد: باید تلاش کنیم خروجی این شور در انتخابات، حضور عالم به سیاست در مسند ریاست جمهوری و حضور مدیرانی شایسته و عالم به مسائل شهری باشد و از خدا بخواهیم آنچه که نفع مردم در آن است رخ بدهد.
وی با بیان اینکه شهر مشهد در گذشته به دلیل وجود جمعیت بالا چهارمین شهر پر جمعیت کشور محسوب میشد، تصریح کرد: امروز به دلیل تراکم جمعیت به دومین شهر کشور تبدیل شده و این ظرفیت در قم نیز وجود دارد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم ادامه داد: جمعیت قم پیش از پیروزی انقلاب از 140 هزار نفر تجاوز نمیکرد ولی اکنون این جمعیت به 1.5 میلیون نفر رسیده که تنها 200 هزار نفر آنان را اتباع خارجی تشکیل میدهند.
جمالی با تأکید بر اینکه در برخی شهرهای پرجمعیت حاشیهنشینی به متن آمده است، بیان کرد: در خیابان چهار مردان و خیابان آذر مشکلات پیچیدهای داریم که باید برطرف شود و کسی که مدیر امور شهری میشود باید نگاه 50 ساله به موضوع داشته باشد./۸۷۲/د۱۰۲/ج