عدم پذیرش مهدویت به معنای خروج از دین است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم محمد بیگی، استاد حوزه علمیه خواهران امروز در رواق حضرت خدیجه(س) با بیان اینکه تمامی ادیان منتظر ظهور موعود هستند و به موعود اعتقاد دارند، گفت: به علت همین اعتقاد ادیان به موعود برای امام زمان(عج) بسته به هر مکتب و دینی نام خاصی وجود دارد.
وی افزود: در میان هندوها اعتقاد به منجی و جود دارد و آنها معتقد هستند که روزی با ظهور آواتاری دهم جهان از وجود بدی و ظلم پاک خواهد شد.
استاد حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: در میان زرتشتی ها نیز اعتقاد به منجی وجود دارد و زرتشتی ها معقتد هستند که سوشیانس با ظهور خود دنیا را پر از عدل داد خواهد کرد.
خانم محمد بیگی ادامه داد: یهودیان امام زمان(عج) را با نام مسیح می شناسند و منتظر هستند که مسیح آنها ظهور کند به همین دلیل به حضرت عیسی(ع) ایمان نیاوردند.
وی افزود: مسیحیان نیز به ظهور منجی آخر الزمان یعنی عیسی مسیح(ع) معتقد بوده و بیان می کنند که حضرت عیسی مسیح(ع) دوباره از آسمان ظهور خواهد کرد.
استاد حوزه علمیه خواهران اظهار کرد: این موضوع نشان می دهد که اعتقاد به منجی در میان تمامی ادیان وجود دارد و تمام ادیان موعود را قبول داشته و منتظر ظهور او هستند.
خانم محمد بیگی با بیان اینکه کامل ترین اعتقاد نسبت به ظهور منجی در میان مسلمان وجود دارد، افزود: تمامی مسلمانان اعم از شیعه و سنی امام زمان(عج) را قبول داشته و اعتقاد به مهدویت در میان مسلمانان به گونه ای است که رد موعود به معنای خروج آنها از دین است و این نشان می دهد که باور به مهدویت از اصول اعتقادی بسیار مهم در میان مسلمانان اعم از شیعه و سنی محسوب می شود.
وی تصریح کرد: شیعیان معتقد هستند که امام زمان(عج) متولد شده و در پرده غیبت به سر می برد تا امر فرج محققق شود اما اهل سنت معتقد هستندکه هنوز این تولد مبارک روی نداده است ولی آخرین موعود را از نسل رسول خدا(ص) و حضرت زهرا سلام الله علیها می دانند.
استاد حوزه علمیه خواهران یادآورشد: امر فرج امر قطعی است و حتی اگر یک روز از عمر زمین باقی مانده باشد باز این فرج اتفاق خواهد افتاد و باید دقت کرد که همراهی حضرت عیسی مسیح(ع) با امام زمان(عج) از نشانه های فرج است./968/پ۲۰۲/ی