۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۰
کد خبر: ۴۹۸۱۳۳

همایش بانوان مبلغ و تاثیر آنان در کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شد

همایش بانوان مبلغ و تاثیر آنان در کاهش آسیب های اجتماعی با حضور نزدیک به یک هزار نفر از طلاب خواهر حوزه های علمیه خواهران برگزار شد.
نشست

به گزارش خبرگزاری رسا، همایش بانوان مبلغ و تاثیر آنان در کاهش آسیب های اجتماعی برگزار شد.

برپایه این گزارش حجت الاسلام  آقا میری مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران در این همایش گفت: ما از بدو ورود در حوزه تهران برنامه داشتیم تا بحث تبلغی را سامان بدهیم اما هنوز تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
وی ادامه داد: حوزه علمیه خواهران در حال  حاضر در تهران 8 هزار نفر طلبه و بیش از دو برابر همین تعداد فارغ التحصیل دارد که ظرفیت فراوانی را برای فعالیت های تبلیغی می تواند فراهم می کند..
مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران تاکید کرد: بحث فضای مجازی امروز به چالشی تبدیل شده است که که باید مورد توجه قرار گیرد و مبلغان باید بدانند چه اتفاقی در این فضا می افتد.. در 6 سال گذشته بحث تولید اطلاعات تغییر کرد و این امر که در گذشته به صورت یک طرفه انجام می شد توسط کاربران رخ داد. . اما متاسفانه گاهی مطالبی  که هیچ گونه ویژگی ندارد تولید می شود و 10 میلیون لایک می خورد تولید محتوا غالبا بی ارزش شده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران خاطر نشان کرد: دولت ها  متاسفانه هیچ کدام وارد عرصه سامان دهی فضای مجازی نشدند و بیشتر به عنوان بهره وری و یک رسانه به آن نگاه کرده اند.
اصغر عبداللهی ، معاون مالی و اداری مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در این نشست با تاکید بر اهمیت شرکت در انتخابات گفت : حضور حداکثری همه مردم در انتخابات ، رمز امنیت ملی کشور است و این امنیت همان چیزی است که اثرات نبودن آن را در بسیاری از کشورهای می توان حس کرد . اصل شرکت در انتخابات بدون توجه به جناح بندی های سیاسی کشور امروز بسیار مهم و اثر گذار است.
در ادامه این همایش حجت الاسلام زیبایی نژاد رییس مرکز تحقیقات زن و خانواده با اشاره به موضوع آسیب های اجتماعی تاکید کرد: امروز در بحث آسیب های اجتماعی به نظر می رسد با پدیده نو ظهوری مواجه هستیم. آسیب های اجتماعی که در حال  حاضر در کشور با آن مواجه هستیم حاشیه نشینی، اعتیاد،طلاق، بزهکاری جنسی،مناطق خاص که مسائل منحصر به خودشان را دارند، است.
وی تاکید کرد: اگر با ما آسیبی مثل اعتیاد و طلاق در جامعه  مواجه هستیم بیشتر به نظر می رسد به دلیل آن است که خانواده کارکرد خودش را خوب انجام نمی دهد. در طول تاریخ انحرافات جنسی بوده اما آن چیزی که این مسئله را تبیدل به یک مسئله نو پدید می کند این است که امروزه حول محور جنیسی دارد هویت شکل می گیرد. نسل جدید آهسته آهسته به این سمت می رود با مسئله جنسی هویت بخش مواجه می شود.
زیبایی نژاد تاکید کرد: وقتی با مشکلات خانوادگی و جنسی مواجه هستیم مسئله اصلی ما این نیست که گناهانی دارد اتفاق می افتد بلکه مسئله اصلی شکل گیری یک عقلانیت جدید است که به رفتارهای جدید مشروعیت می دهد.
رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده ادامه داد: هویت امروز انسان جدید جمله ای است که در قوطی پپسی نوشته: "در لحظه زندگی کن" . وقتی که عقلانیت بر اساس "کیف" شکل می گیرد علوم هم در خدمت افزایش شادکامی فردی قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: امروز جامعه تشنه این است که آموزه های کوچک داشته باشیم . ما متاسفانه بر روی اینکه ادبیات دینی مان را به ادبیات کاربردی کنیم تلاش نکرده ایم
خانم کریم زاده معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران نیز در این همایش گفت : ابلاغ در رساندن آموزه های دینی و برنامه زندگی برای انسان ها با عنوان دین وظیفه اصلی انبیاء الهی بوده است. پس از خاتم انبیاء این مسئولیت برعهده ائمه اطهار علیهم السلام بوده است. در زمان غیبت امام عصر (عج) نیز این وظیفه به عهده فقها و علمای دین گذاشته شده است.
وی ادامه داد: زنان مومنه در همه ی این دوران از زمان پیامبر اسلام تا کنون نقش بی بدیل و منحصر به فردی داشته اند. از حضور تعیین کننده حضرت خدیجه (س) تا حضرت فاطمه زهرا(ع) از سمیه سیده تا فضه که در مکتب اسلام و قرآن پرورش یافته اند و تا دوران پیروزی و ظهور انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و تا امروز همواره زنانی به نام یا گمنام حضور زنان در عرصه های مختلف خانوادگی و اجتماعی داشته اند و به حفظ و فقای جریان اسلامی و انقلابی کمک کرده اند.
معاون فرهنگی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران تاکید کرد: امروزه نیز نیاز به حضور پررنگ تر از همیشه با توجه به گسترش امکانات رسانه ای و هجوم اطلاعات و داده های درست و نادرست در حوزه فردی و اجتماعی زنان دغدغه مند مبلغ علوم دینی ابتدا در خانواده ی خود و سپس به فراخور حال در فضای اجتمای و مسائل مربوط به زنان و دختران احساس می شود./۸۷۲/د
۱۰۲/ی

ارسال نظرات