۱۳ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۵۰۹۰۸۰
معاون تبلیغ حوزه های علمیه استان ایلام:

استفاده مداوم از فضای مجازی ارزش های اجتماعی را کمرنگ می کند

معاون تبلیغ حوزه های علمیه استان ایلام با بیان این که استفاده مداوم از فضای مجازی ارزش های اجتماعی را کمرنگ می کند، گفت: فضای مجازی یکی از زمینه های مهم بروز ناهنجاری در خانواده ها است.
 فضای مجازی کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ایلام، حجت الاسلام منصور جابری نژاد، معاون تبلیغ حوزه های علمیه استان ایلام امروز در مدرسه علمیه ولی عصر(عج) مهران، اظهار داشت: امروز با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی همگانی به اینترنت و فضای مجازی متأسفانه شاهد تاثیرات مخرب این فضا بر زندگی زوجین به ویژه زوجین جوانی هستیم که استفاده بی رویه از این فضا دارند که موجب مختل شدن زندگی جوانان شده است.

وی افزود: فضای مجازی یکی از زمینه های مهم بروز ناهنجاری در خانواده ها است، محتویات فضای مجازی و خدمات ارائه شده در فضای مجازی موجب شده تا کاربران با تأثیرپذیری از جنبه های منفی آن انتظارات خود از جنبه های مختلف زندگی را برخلاف واقعیت های موجود در فضای حقیقی تعریف کنند و همین امر تا حد زیادی زندگی واقعی کاربران را تحت تأثیر قرار می دهد و تبعات بسیار زیانباری برای کودکان، نوجوانان و جوانان خواهد داشت.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان ایلام عنوان کرد: یکی از آسیب های فضای مجازی، اعتیاد به اینترنت است، اعتیاد اینترنتی نوعی اختلال روانشناختی اجتماعی است که شامل نوعی وابستگی رفتاری به اینترنت است و استفاده  بیمارگونه و وسواسی از اینترنت را شامل می‌شود.

حجت الاسلام جابری نژاد خاطرنشان کرد: ارتباطات در فضای مجازی زمینه ساز انقلاب و بحران در خانواده ها است، متأسفانه برای زنان در فضای مجازی امنیت اجتماعی کافی وجود ندارد چرا که در این فضا نگاه جنسیتی به زن می شود و از طریق مردان در معرض خطر و مزاحمت قرار می گیرند.

وی ادامه داد: استفاده نابجا و بیش از حد از فضای مجازی به ویژه شبکه‌هایی که ارتباطات ناپسندی را برقرار می‌کنند بر عواطف زوجین تأثیر منفی می‌گذارد و طی مرور زمان فاصله و سوء‌تفاهم ایجاد می‌کند و به‌دنبال آن، خشونتهای لفظی و فیزیکی شکل می‌گیرد و نهایتاً منجر به از هم پاشیدن محیط خانواده می‌شود.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان ایلام با بیان اینکه اگر از فضاهای مجازی درست استفاده نشود ما با یک خطر عظیم مواجه هستیم، گفت: خانواده ها بیشترین آسیب را می بینند ولی اگر ما از این فضا به نحو احسن استفاده کنیم، از این بحران پیشگیری می کنیم؛ متأسفانه در جامعه مدیریتی بر روابط در فضای مجازی وجود ندارد و با مدیریت نکردن فاجعه ای عظیم رخ می دهد، با استفاده نامطلوب از این فضاها تعهد و پایبندی به خانه و خانواده که بیشترین ارزش را دارد به حداقل رسانده ایم.

حجت الاسلام جابری نژاد در پایان گفت: اطلاع و آگاهی درباره فضای مجازی باید از طریق رسانه به خانواده‌ها داده شود، اینترنت و فضای مجازی جای دوستان و آشنایان را گرفته و جایگزین روابط فامیلی و دوستانه شده است، افرادی که زمان زیادی را در فضای مجازی سیر می کنند، ارزش های اجتماعی را کنار می گذارند و به فعالیت های فردی روی می آورند؛ تحقیقات نشان داده است بین مدت زمان استفاده از اینترنت و کاهش روابط اجتماعی ارتباط معناداری وجود دارد./۸۷۹/۲۰۳/ب2

ارسال نظرات