۰۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۵۲۰۱۲۸
همزمان با سال تحصیلی جدید صورت می گیرد؛

راه اندازی ستاد نهج البلاغه خوانی در مدارس علمیه خواهران استان چهارمحال و بختیاری

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری از راه اندازی ستاد نهج البلاغه خوانی در مدارس علمیه خواهران این استان خبر داد و گفت: یکی از اولویتهای امور فرهنگی سال جاری مدارس علمیه خواهران، ترویج فرهنگ نهج البلاغه خوانی در بین طلاب است.
مدیریت حوزه علمیه خواهران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، فاطمه اسکندری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در نشست معاونان فرهنگی و رابطان خبری مدارس علمیه خواهران این استان که با حضور رییس نهضت جهانی نهج البلاغه خوانی به میزبانی شهرکرد برگزار شد، احیای فرهنگ نهج البلاغه خوانی در حوزه های علمیه خواهران را از ضرورتها دانست و گفت: باید این فرهنگ در بین طلاب گسترش و نهادینه شود چراکه انس با نهج البلاغه انسان را به رشد همه جانبه می رساند.

وی از راه اندازی ستاد نهج البلاغه خوانی در مدارس علمیه خواهران این استان خبر داد و افزود: انشالله یکی از اولویتهای امور فرهنگی سال جاری مدارس علمیه، ترویج فرهنگ نهج البلاغه خوانی در بین طلاب است و در دستور کار قرار خواهد گرفت.

اسکندری با بیان اینکه نهج البلاغه در بین افراد جامعه غریب است، اظهار کرد: متأسفانه باید بگوییم که نهج البلاغه در بین طلاب و حوزه های علمیه هم غریب است و این به هیچ عنوان پسندیده نیست.

معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری، نهج البلاغه را گنجینه ای گرانبها از مفاهیم نورانی و الهی دانست و افزود: قرآن بدون نهج البلاغه امروز در دست داعش به وفور دیده می شود؛ باید سبک زندگی علوی را در جامعه گسترش دهیم که بهترین راه، ترویج فرهنگ نهج البلاغه خوانی و تفکر در مفاهیم آن است.

این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه هر طلبه باید در کنار قرآن، یک مفاتیح و یک نهج البلاغه هم داشته باشد، اظهار کرد: باید مردم را با سبک زندگی امام علی(ع) آشنا کنیم و آنها را سر سفره ولایت بنشانیم که لازمه اش تسلط بر مفاهیم نهج البلاغه است.

وی با اشاره به اینکه آسانترین راه برای انس با نهج البلاغه خواندن ترجمه آن است، تصریح کرد: متأسفانه همیشه این طور القاء کرده اند که نهج البلاغه سخت است و نمی شود با آن ارتباط برقرار کرد در صورتی که نهج البلاغه چیزی به جزء راه و روش زندگی نیست و حیات معنوی ما به آن گره خورده است؛ بنابراین باید با نهج البلاغه انس بگیریم و بکوشیم دستورات آن را در همه عرصه های زندگی پیاده سازیم تا عاقبت به خیر شویم.

اسکندری با تأکید بر اینکه باید توهم سخت بودن نهج البلاغه در بین عموم خصوصا طلاب حوزه های علمیه شکسته شود، خاطرنشان کرد: انشالله با آغاز سال تحصیلی جدید حلقه های نهج البلاغه خوانی در مدارس علمیه خواهران استان در مرحله نخست تشکیل و در مراحل بعد تدبر و پژوهش در این زمینه نیز به راه خواهد افتاد.

وی تربیت مربی در زمینه نهج البلاغه را ضروری دانست و افزود: مبلغان باید در این زمینه آموزشهای لازم را ببینند تا در جلسات و فرصتهای تبلیغی بتوانند مردم را نسبت به معارف و مفاهیم این کتاب نورانی آگاه و آشنا سازند./9457/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات