همه جهانیان به مقاومت بدهکار هستند
به گزارش خبرگزاری رسا، محمد فنیش وزیر ورزش و جوانان لبنان در مراسم تکریم رتبه های برتر آموزشی منطقه جویا، به هجمه کنندگان علیه مقاومت اسلامی پاسخ داد و گفت: هر چه به بزرگنمایی مسائل بپردازند، خشم و کینه خود را از پیروزی های مقاومت نشان دهند و سم تفرقه و اتهام را منتشر کنند، باز هم واقعیت ها کاملا روشن بوده و مقاومت فضل بزرگی بر لبنان و سوریه و جهان عرب و اسلام دارد.
وی افزود: به صراحت می گویم که همه جهانیان به مقاومت اسلامی به دلیل نقش انسانی که در برابر پروژه تکفیری و تروریستی انجام داد، بدهکار هستند.
این وزیر لبنانی تصریح کرد: غرب پس از آنکه از بهره برداری از گروه های تروریستی ناامید شد و کنترل خود را بر این گروه ها از دست داد امروزه از مبارزه با تروریسم به عنوان اولویت فعالیت های خود یاد می کند.
محمد فنیش ادامه داد: ما هیچ توجهی به صداهای مخالفی که از پیروزی های مقاومت به ستوه آمده اند، نداریم و تصمیم های خود را بر اساس مصالح وطن می گیریم و تنها هم و غم ما نیز مصالح لبنان است.
وی خاطرنشان ساخت: بنابراین اگر کشورمان در معرض خطر قرار گیرد، منتظر اجازه کسی نمی مانیم چرا که دفاع از نفس را امری طبیعی می دانیم./980/ب903/د