تولید محتوا مهمترین موضوع در فضای مجازی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا حجت الاسلام علی مخدوم در دومین روز از همایش فعالان فضای مجازی حوزه های علمیه خواهران کشور که در سالن همایش های مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در حال برگزاری است با اشاره به اهمیت ارتباط مؤثر در فضای مجازی عنوان کرد: ایجاد ارتباط مؤثر با مخاطب یکی از الزامات فعالیت در فضای مجازی است.
وی افزود: انتقال پیام از طریق ارتباط میان انسان ها شکل می گیرد و اگر این ارتباط صحیح برقرار نشود، مخاطب در دریافت پیام دچار سوء تفاهم شده و هدف تولیدکننده پیام محقق نمی شود.
رییس مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی تصریح کرد: انسان ها ذهنیات و ویژگی های متفاوتی دارند و با توجه به فضای گفتوگو و تبادل پیام در فضای مجازی نیاز است تا الزامات حضور در این فضا و انتقال پیام رعایت شود.
وی عصر حاضر را عصر فکرآوری دانست و خاطرنشان کرد: در عصر ما ابزار ارتباطی دچار تحول و پیشرفت چشمگیری شده است اما مهمترین موضوع نحوه استفاده از این ابزار است که بر این اساس می توان این عصر را روزگار مغزافزار و فکرآوری با استفاده از ابزارهای موجود دانست.
حجت الاسلام مخدوم اضافه کرد: رهبر انقلاب فرمودند که فضای مجازی یک تهدید و دو فرصت دارد که تهدید آن فراهم کردن فرصتی برای القای شبهه از جانب دشمن است اما فرصت های آن مربوط به شناخت و آگاهی پیدا کردن نسبت به شبهات موجود در جامعه و پاسخ به آنها و همچنین ایجاد فرصت برای دسترسی به تمام دنیا در زمان اندک است که باید از این فرصت ها به بهترین شیوه ممکن استفاده کرد.
وی ادامه داد: در واقع استفاده از فضای مجازی باید به شیوه صحیح باشد بگونه ای که بدانیم از چه ابزاری و در چه جهتی استفاده می کنیم و باید گفت عامل موفقیت انسان عصر کنونی، استفاده از ابزار با روش های جدید و مناسب است.
رییس مرکز پاسخگویی به سؤالات دینی تأکید کرد: مهمترین موضوع در راستای حضور در فضای مجازی، مسأله تولید محتواست که باید در این زمینه فعالیت جدی صورت گرفته و به اثربخشی محتواهای تولیدی توجه ویژه ای شود.
وی ابراز کرد: اگر درک کاملی از مباحث و محتواهای تولیدی نداشته باشیم، توان تولید محتوای رقابتی را نخواهیم داشت و فرصت های طلایی که در بحث ترویج و تبلیغ مفاهیم دینی با استفاده از فضای مجازی وجود دارد، از دست می رود و باید توجه کرد که کاربردی سازی مفاهیم دینی و اجتناب از تحویل مطالب و اطلاعات ناب دینی به صورت خام و فرآوری نشده به مخاطب، موجب هدر رفتن توان و بی تأثیر بودن محتواها خواهد شد.
حجت الاسلام مخدوم در پایان خاطرنشان کرد: روند پژوهی برای هر انسانی که می تواند تفکر سیستمی داشته باشد لازم است و در جنگ نابرابر اطلاعات در فضای مجازی ما نباید تنها به ظاهر رویداد ها اکتفا کنیم و نیاز است که روند شکل گیری پدیده ها و اطلاعات و اخبار را مورد بررسی قرار داده و محتواهایی متناسب با آن را تولید کنیم./872/پ۲۰۲/ی