۰۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۹
کد خبر: ۵۳۴۲۵۱

العمل الاسلامی لبنان نسبت به افزایش حملات علیه فلسطینیان هشدار داد

جبهه العمل الاسلامی لبنان با اشاره به افزایش حملات علیه مردم فلسطین خواستار دخالت فوری سازمان‌ها و ملت‌های عربی ـ اسلامی شد.
جبهه العمل اسلامی لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، جبهه العمل الاسلامی لبنان نسبت به توطئه اسرائیل در آواره ساختن مردم فلسطین و اجبار آنها بر ترک سرزمین‌ و خانه‌هایشان هشدار داد.

العمل الاسلامی با اشاره به اقدامات وحشیانه شهرک نشینان در سایه حمایت نیروهای امنیتی در منطقه الساره واقع در جنوب شهر الخلیل تاکید کرد: نیروهای رژیم صهیونیستی به مردمی حمله کردند که در برابر سرقت املاک خود از سوی شهرک نشینان اسرائیلی به مقاومت برخاستند.

جبهه العمل الاسلامی همچنین با محکومیت جنایات شهرک نشینان در حمله به مسجد خالدبن‌ولید و به آتش کشیدن این مسجد خاطر نشان کرد: اینگونه حمله‌های شبانه از پیش برنامه‌ریزی شده با هدف آواره ساختن فلسطینی‌ها تکرار می‌شود.

این جبهه از سازمان‌ها، دستگاه‌ها، حکومت‌ها و ملت‌های عربی ـ اسلامی منطقه خواست تا ملت فلسطین را در مبارزه علیه اسرائیل تنها نگذاشته و با تمام توان و قوت از آنان حمایت کنند تا مانع از متحقق شدن اهداف و نقشه‌های شوم دشمن شوند./981/ب903/ر

 

ارسال نظرات
captcha