کتاب «همسری که به من میاد» منتشر شد

به گزارش خبرگزاری رسا نشر آرما کتاب همسری که به من میاد نوشته دکتر فاطمه سادات دیباج را منتشر کرد.
همسری كه به من مياد كتابی است بر اساس تئوريهای علمی كه به زبانی كاربردی و عملياتی مهارتهای لازم در حوزه انتخاب همسر را در قالب يك قطار ارايه كرده است. شما با ورود به هر واگن قطار با يكی از متغيرهای مهم كه در آينده رضايت در زندگی زناشويی را تحت تأثير قرار می دهد آشنا شده و مهارت شناسايی و ارزيابی اين متغير را در خود و طرف مقابلتان كسب می كنيد. در نهايت به آخرين واگن كه تصميم گيری نهايی است وارد می شويد و با جمع بندی تمام اطلاعات كسب شده در طول مسير به تصميم گيری علمی و عينی و جامع خواهيد رسيد.
اين كتاب همچنين برای متخصصان حوزه خانواده و نيز برای افرادی كه درآستانه انتخاب رشته تحصيلی، انتخاب شغل، همكار، شريك تجاری و ياهمسفر هستند، مناسب است.
نشر آرما چاپ اول کتاب همسری که به من میاد را در ۲۱۶صفحه و قطع رقعی به قیمت ۲۵۰۰۰ تومان منتشر کرده است.
علاقه مندان برای تهیه این کتاب می توانند با شماره تلفن ۰۳۱-۳۲۳۵۱۷۰۹ تماس گرفته یا آن را به صورت آنلاین از سایت چهارسوق به آدرس http://4soooq.ir تهیه کنند./925/ د 103/ش