۲۵ آبان ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۷
کد خبر: ۵۳۸۳۶۳
حجت الاسلام والمسلمین انصاریان:

فرزند صالح مایه نشاط والدین در آخرت است

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه فرزند صالح مایه نشاط والدین در آخرت است، گفت: صبر و شکیبایی فرزند در مقابل بدخلقی و بدرفتاری پدر و مادر سبب سعادت او در دنیا و آخرت می‌شود.
حجت الاسلام انصاریان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین انصاریان، استاد حوزه علمیه، شب گذشته در مراسمی که به مناسبت دهه سوم صفر در حسینیه بنی‌الزهرا(س) برگزار شد، گفت: حقایق قرآن کریم پس از 15 قرن با نگارش هزاران تفسیر از سوی علما و مراجع دین هنوز تمام حقایق آن آشکار نشده و روز به روز ما شاهد کشف حقایق جدید از این کتاب نورانی هستیم.

وی افزود: خداوند می‌فرماید: کسی از زمان وقوع قیامت خبر ندارد و علم آن تنها نزد من است؛ پیامبراکرم(ص) فرمودند: زمانی که خداوند قرآن را وارد قیامت می‌کند همه خواهند فهمید که چیزی از قرآن را درک نکردند؛ مفسران و محققان بیشتر می‌توانند این روایت را درک کنند.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان ادامه داد: مرحوم کلینی درباره قرآن کریم می‌فرماید: حقایق قرآن به شماره در نمی‌آید؛ فخر راضی که با اهل بیت(ع) هیچ ارتباطی ندارد تفسیر 40 جلدی در زمینه سوره حمد نوشته و می‌گوید آیه اول حمد را اگر دنبال کنید به یک میلیون حقایق وصل خواهید شد.

استاد حوزه علمیه با اشاره به آیات ابتدایی سوره احقاف، اظهار داشت: در ابتدای سوره احقاف یک بحث کلی درباره والدین مطرح می‌شود که با مراجعه به دیگر آیات می‌توان متوجه شد که فرزند باید نسبت به والدین نیکی کند حتی اگر والدین بداخلاق و بی دین باشند.

این مفسر قرآن کریم با تاکید بر اینکه تا زمانی که والدین در قید حیات هستند فرزند حق ستیز و نزاع با آنان را ندارد، گفت: اگر والدین منبع تلخی و بداخلاقی بودند فرزند باید معدن شیرینی باشد، اگر آنان بی دین بودند اولاد باید به نیکویی والدین را به مسیر مستقیم هدایت کند.

این دانشمند فرزانه با اشاره به اینکه صبر و شکیبایی فرزند در مقابل بدخلقی و بدرفتاری پدر و مادر بسیار توصیه شده است، گفت: نیکی به والدین بدخلق سبب نشاط فرزند مومن می‌شود.

وی ادامه داد: قرآن می‌فرماید: ستیز با دیگران حرام هست حتی با والدین؛ نتیجه و ثمره نزاع و ستیز گناه است. انبیا و اولیای الهی هرگز آغازگر جنگ نبودند بلکه زمانی آنان در میدان نبرد حاضر می‌شدند که مجبور به دفاع بودند.

حجت الاسلام والمسلمین انصاریان با استناد به روایتی از پیامبراکرم(ص)، گفت: روزی از نبی اکرم(ص) درباره احسان به والدین سوال شد ایشان سه مرتبه احسان به مادر و یک مرتبه احسان به پدر را مطرح کردند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه انسان باید در دنیا به گونه‌ای زندگی کند که دیگران والدین او را لعنت نکنند، تاکید کرد: عاق والدین تنها در زمان حیات آنان نیست بلکه پس از وفات نیز ممکن است گریبانگیر فرزند شود.

وی در پایان با تاکید بر اینکه والدین باید برای رضای خدا فرزندان را مومن تربیت کنند، خاطر نشان کرد: فرزند صالح مایه نشاط والدین در آخرت است./807/پ201/ب1

ارسال نظرات