راهکار رسیدن به قله های تمدن اسلامی نظام آموزش تربیت محور است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا درمشهد، حجت الاسلام رضا اسکندری، معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران در یازدهمین نشست سالانه «آموزشی و ترویجی» دبیران کمیته های ستادی واستانی همکاری های حوزه و آموزش و پرورش که امروز اول آذر در هتل نماز برگزار شد، گفت: اگر بخواهیم برای تربیت نسل آینده و تمدن سازی اسلامی در سطح جهانی گام های بلندی برداشته شود لازم است که نظام آموزش تربیت محور طراحی شود.
وی با بیان اینکه برای رسیدن به این نظام باید به نظام تبلیغی تربیتی توجه شود، اظهارکرد: اساس دین تربیت انسانها و رشد و تعالی فرهنگی جامعه است که این رشد و تعالی منجر به تربیت و تمدن سازی می شود.
حجت الاسلام اسکندری با بیان اینکه تمدن سازی به تربیت انسانها برمی گردد، تصریح کرد: نمی توان مدرسه را از مسجد جدا کرد و در عین حال می توان با نگاه سیستمی از تربیت به تمدن سازی رسید.
وی با بیان اینکه غرب برای ما برنامه ریزی کرده است، اظهارکرد: ما در مقابل سند 2030 سند تحول بنیادین را داریم که برای تحقق اهداف این سند نیازمند تشکیل کمیته های تخصصی هستیم که چشم انداز و برنامه روشن داشته باشند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزه علمیه خواهران با اشاره به این مطلب که در اندیشه سیاسی باید نگاه سیاسی متعادل در دانش آموزان ایجاد شود، تصریح کرد: اگر مسؤولیت تربیت فقط بر عهده آموزش و پرورش گذاشته شود این امر محال است.
الله یار، معاون توسعه مالی و اداری آموزش و پرورش درادامه با بیان اینکه یکی از بزرگترین چالش هایی که امروز در جامعه وجود دارد، آسیب های اجتماعی است، تصریح کرد: دانش آموزان برای اینکه بتوانند خود را اثبات کنند به مکان ها و فضاهایی می روند که برای آنها خطرناک است.
وی درادامه با اشاره به حضور بی هدف دانش آموزان در فضای مجازی گفت: اکثر این پرسه زنی ها بدون هیچ دلیلی در فضای مجازی صورت می گیرد که به دنبال خود آسیب هایی را برای جامعه و افراد دارد.
الله یار با تدکید بر این مطلب که در شرایط فعلی ابزارهای بیرونی جواب نمی دهد و نیاز به ایجاد مکالنیزم های خود کنترلی است، تصریح کرد: تعلیم و تربیت اسلامی با ابزارهای خود کنترلی می تواند رشد کند./934/پ۲۰۲/ب۲