۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۳۱
کد خبر: ۵۳۹۵۰۸
دبیر جشنواره علامه حلی استان مرکزی:

کیفیت مقالات ارسالی به جشنواره علامه حلی افزایش پیدا کند

دبیر جشنواره علامه حلی استان مرکزی گفت: افزایش کیفیت مقالات ارسالی به جشنواره علامه حلی امری ضروری بوده و پژوهش ها باید از موضوع محور بودن به مسأله محوری سوق پیدا کنند تا دارای عمق و غنای بیشتری شوند.
دبیر جشنواره علامه حلی استان مرکزی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، حجت الاسلام محمود مرادی معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی و دبیر جشنواره علامه حلی بعد از ظهر امروز در مراسم اختتامیه نهمین جشنواره استانی علامه حلی که در فرهنگسرای آیینه اراک برگزار شد، بیان کرد: افزایش کیفیت مقالات ارسالی به جشنواره علامه حلی امری ضروری بوده و پژوهش ها باید از موضوع محور بودن به مسئله محوری سوق پیدا کنند تا دارای عمق و غنای بیشتری شوند.

رشد چشمگیر آثار ارسالی جشنواره نهم

دبیر جشنواره علامه حلی استان مرکزی با اشاره به رشد چشمگیر آثار ارسالی جشنواره نهم، اظهار داشت: قبل از سال ۹۴، تعداد مقالات ارسالی به جشنواره در حوزه برادران و خواهران به ترتیب هشت و ۹۸ اثر بوده است.حجت الاسلام مرادی ادامه داد: تعداد آثار ارسالی در سال ۹۴، به ۱۳۰ مقاله رسید که شامل ۹۴ اثر در حوزه خواهران و ۱۶۹ اثر در حوزه برادران بود، در سال ۹۵، ۱۸۶ مقاله به جشنواره علامه حلی فرستاده شد.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی افزود: تعداد مقالات ارسالی به جشنواره علامه حلی از ۸ اثر قبل از سال ۹۴، به ۴۳۰ مقاله در سال جاری رسیده است که شامل ۲۶۹ اثر در حوزه برادران و ۱۶۹ اثر در حوزه خواهران می شود.

وی اضافه کرد: شرط کسب امتیاز  دبیرخانه جشنواره علامه حلی و برگزاری آن در استان ها، رسیدن تعداد مقالات به حد نصاب ۱۰۰ است که خوشبختانه استان مرکزی از آن عبور کرد و تعداد آثار ارسالی بیش از سقف تعیین شده بود.

دبیر جشنواره علامه حلی استان مرکزی خاطر نشان کرد: ۱۳۵۰ محصول پژوهشی در قالب لوح فشرده، نرم افزار، اسلاید، کتاب، مقاله، تکالیف پژوهشی و انشا در جشنواره نهم تهیه شد.

ارسال ۴۳۰ مقاله به جشنواره علامه حلی

حجت الاسلام مرادی افزود: ۴۳۰ مقاله به جشنواره علامه حلی در سال جاری ارسال شد که ۱۳۰ اثر به مرحله ارزیابی تفضیلی راه یافتند و دو بار از سوی دو داور در سطوح تفضیلی یک و دو مطالعه شده و در نهایت ۳۱ اثر، برگزیده نهایی و شایسته تقدیر  شدند.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی اظهار داشت: حوزه های علمیه از گذشته تا به حال، شامل تمامی مسائل در حوزه های گوناگون بوده اند و به این سبب فقه شیعه همیشه حرفی برای گفتن دارد.

دبیر جشنواره علامه حلی استان مرکزی ادامه داد: بیشترین مقالات ارسالی در حوزه برادران متعلق به حوزه سفیران ساوه با ۷۶ اثر و مدرسه امام رضا شازند با ۶۲ اثر  بود، مدرسه علمیه الزهرا اراک نیز در حوزه خواهران در سطح سه و پایان نامه ها پیشتاز است.

حجت الاسلام مرادی اضافه کرد: مشکل اساسی جشنواره علامه حلی نرسیدن فایل های بارگذاری شده در سایت به صورت چاپی به دبیرخانه جشنواره بود.

معاون پژوهش حوزه علمیه استان مرکزی در پایان گفت: اکنون جشنواره دهم علامه حلی فعالیت خود را آغاز کرده است و شرکت کنندگان باید دو هفته پس از بارگذاری مقالات، آثار خود را به صورت چاپی به دبیرخانه جشنواره تحویل دهند./842/پ۲۰۲/ب۱

ارسال نظرات