مدارس علمیه و دانشگاه های بوشهر در عرصه پژوهش متحول شده اند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر آیت الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در مراسم اختتامیه دومین جشنواره علامه حلی(ره) استان بوشهر علم ماضی و علم آتی را دو مولفه مهم در پژوهش عنوان کرد و گفت: علم ماضی داشته ها و یافته های موجود است که با حد وسط پژوهش موجب تولید علم نوین آتی می شود.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر افزود: این بیان تعریفی را از پژوهش مهندسی ارائه می کند که پژوهش کنکاش و جستجوی نظامند برای کشف بوده و تولید علم آفرینشِ یک گزاره علمی یا تولید و پیدایش و اکتشاف یک موضوع یا محصول علمی است.
وی پژوهش را عملیات استقرایی و اندیشی برای آفرینش یک پدیده علمی عنوان کرد و ابراز داشت: لازمه علم عملیاتی کشف و پیدایش یک جزء از اجزای علمی است؛ بنابراین پژوهش به زبان منطقی باید به یک تولید محصول دانش بنیان بیانجامد.
وی با بیان اینکه بسیاری از مسائلی که تحت عنوان پژوهش مطرح می شود، تحقیق است گفت: برآیند یک کار پژوهشی قطعاً باید حرکت نظامند و تولید شیئی نوپدید باشد.
آیت الله صفایی بوشهری اظهار داشت: محصول پژوهش در علوم انسانی باید تولید یک گزاره علمی باشد که در جهان و طول تاریخ مشابه نداشته باشد.
امام جمعه بوشهر پژوهش را سخت ترین کار علمی دانست و اظهار داشت: الحمدلله در استان بوشهر با تلاش های صورت گرفته تحولی بزرگ در عرصه پژوهش به ویژه در مدارس علمیه و دانشگاه ها صورت گرفته است./833/پ۲۰۲/ب۲