خلأ حضور روحانیت، سبب گسترش معضلات اجتماعی در جامعه می شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام لطیف صادقی، معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران امروز در گردهمایی روحانیان طرح هجرت استان که در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد با بیان این که در حال حاضر حدود 200 مبلغ طرح هجرت در شهرهای مختلف استان مشغول انجام برنامه های تبلیغی خود هستند، گفت: امروز مبلغان طرح هجرت در خط مقدم دفاع از دین و ارزش های الهی حضور دارند.
وی با بیان این که حضور روحانیان طرح هجرت در مناطق دور افتاده و محروم و انجام رسالت تبلیغی خود نوعی جهاد در راه خداوند متعال محسوب می شود، افزود: کسی که این گونه در دین مجاهدت می کند نزد خداوند متعال از یک جایگاه ارزشمندی برخوردار است.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که مبلغان دینی امروز ادامه دهنده سیره و روش علمای سلف در عرصه تبلیغ دین هستند، خاطرنشان کرد: علما نیز در گذشته بر اساس یک سنت دیرینه با رها کردن خانه و کاشانه خود ماه ها برای تبلیغ دین به مناطق دورافتاده و محروم مراجعت می کردند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که امروز این سنت دیرینه تبلیغی در قالب طرح هجرت اجرا می شود، تصریح کرد: مبلغان اعزامی طرح هجرت بدون هیچ چشم داشتی و تنها در جهت انجام رسالت تبلیغی خود در مناطق دورافتاده و روستایی حضور پیدا می کنند.
حجت الاسلام صادقی با اشاره این که مسأله هجرت در تبلیغ دین از اهمیت بالایی برخوردار است، خاطرنشان کرد: بسیاری از مبلغان دینی در اوج مظلومیت و گمنامی به تبلیغ دین و ارزش های الهی در میان مردم مشغول هستند.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که مناطقی که در آنها روحانی حضور دارند با مناطقی که از نعمت مبلغ دینی بی بهره هستند به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست، تصریح کرد: حضور یک روحانی در هر منطقه رشد، رونق و گسترش فعالیت های دینی و فرهنگی را موجب می شود.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که خوشبختانه به برکت حضور روحانیان در مناطق روستایی شاهد یک رونق خاصی در فعالیت های دینی و فرهنگی این مناطق هستیم، خاطرنشان کرد: حتی حضور یک روحانی در این مناطق موجب رشد، آبادانی و پیشرفت روستا در حوزه عمرانی نیز شده است.
استاد حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود با اشاره به این که مردم دین خود را از علما و روحانیان دارند، گفت: اگر تلاش های روحانیت نبود امروز دین و احکام اسلامی در جامعه این گونه نورافشانی نمی کرد.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با بیان این که بسیاری از روستاها به دلیل عدم بهره مندی از نعمت روحانیان از لحاظ دینی، فرهنگی و حتی عمران و آبادی در یک وضعیت نامطلوبی به سر می برند، خاطرنشان کرد: بررسی ها نشان می دهد که مردم از حضور مستمر روحانیان در مناطق محروم و روستایی رضایت کامل دارند.
حجت الاسلام صادقی با اشاره به این که اگر یک روستا و یا منطقه ای از نعمت یک روحانی بی بهره باشد به طور حتم از بسیاری مسائل دینی و فرهنگی محروم خواهد ماند، بیان داشت: حضور مستمر یک روحانی در این مناطق، سبب رونق و گسترش فعالیت های دینی و فرهنگی خواهد شد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که حضور مبلغان دینی در روستاها نشاط و شادابی را به روستاها باز گردانده است، خاطرنشان کرد: مناطقی که از این ظرفیت ارزشمند بی بهره هستند در یک وضعیت سکون فرهنگی و دینی به سر می برند.
معاون تبلیغ حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که دشمن از حضور روحانیت در جامعه بسیار هراسان است، گفت: هر جا که یک روحانی و مبلغ دین حضور دارد، دشمن جرأت ترویج عقاید و افکار ضد دینی خود را در آن نقطه ندارد.
حجت الاسلام صادقی با بیان این که خلأ حضور روحانیت در مناطق محروم و روستایی بسترهای نفوذ دشمنان دین را فراهم خواهد کرد، بیان داشت: روحانیت سد محکمی در برابر هر گونه توطئه و هجمه ای از سوی دشمنان و بدخواهان علیه دین است./۹۵۰/پ۲۰۴/ب۱