۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۴
کد خبر: ۵۵۳۸۴۶
هم زمان با دهه فجر؛

چاپ دوم "۵۷ ریشتر" به کتابفروشی‌ها رسید

نشر شهید کاظمی، چاپ دوم کتاب «۵۷ ریشتر» با موضوع بازتاب انقلاب اسلامی ایران در آن سوی مرزها را منتشر کرد.
کتاب «۵۷ ریشتر»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، همزمان با ایام دهه فجر، چاپ دوم کتاب «57 ریشتر» با موضوع بازتاب و پس لرزه‌های انقلاب اسلامی ایران در آن سوی مرزها منتشر شد.

این کتاب در 7 فصل با عنوان‌های: انقلاب اسلامی زلزله‌ای بر پیکر غرب، تأثیرات انقلاب بر مسلمانان جهان، مردی الهی با پیام جهانی، انقلابی که شیعه و سنی نمی‌شناخت، قلب عالمیان پذیرایی زیان فطرت انقلاب اسلامی، جنگ در ایران؛ همدلی در سراسر جهان و یک فتوا؛ یک غوغا تنظیم شده است.

در بخش اول این کتاب دو فصل با عنوان‌های: انقلابی که آرامش را از سران غرب گرفت و رسانه‌های استکبار درباره انقلاب اسلامی چه گفتند؟ آمده است.

در این بخش دیدگاه‌های اندیشمندان و مشاهیر سیاسی جهان درباره انقلاب اسلامی بررسی شده است که برخی از آنها نظرات عبارتند از:

انبار مهمات

 میشل فوکو، فیلسوف برجسته فرانسوی

این انقلاب همچون یک حرکت نهضت اسلامی می‌تواند کل منظره را به آتش کشد، رژیم‌های باثبات را براندازد و رژیم‌های با ثبات‌تر را نگران سازد. اسلام که تنها یک دین ساده و بسیط نیست، بلکه یک روش زندگی، یک وابستگی به تاریخ معین و یک تعلق خاطر به تمدنی مشخص است اکنون این قابلیت و خطر را دارد که تبدیل به یک انبار مهمات عظیم با توان و ظرفیت‌های صدها میلیون انسان شود.

یک انقلاب فرهنگی فراگیر

هلموت آل مولر، نویسنده برجسته اتریشی

نهضت موفقیت آمیز خمینی در ذات خود یک انقلاب فرهنگی جامع و فراگیر را علیه غرب و ارزش‌های آن در برداشت و مثال ایران مجددا نشان داد که تصورات غرب مبنی بر اینکه فرهنگ‌های خارج از جغرافیای اروپا و امریکا با ماشین و تکنیک و آسمان‌خراش، ارزش‌های غربی را نیز خواهند پذیرفت باطل و گمراه کننده بود.

بخش دوم این کتاب نیز شامل دو فصل با عنوان‌های: دمیدن شدن روحی تازه بر پیکره جهان اسلام و خاطراتی از عشق ایرانیان به انقلاب اسلامی است. مطالب این بخش درباره تأثیرهای پیروزی انقلاب اسلامی بر کشورهای مسلمان جهان و نظرات علمای این کشورها درباره انقلاب است.

برخی دیدگاه های علمای کشورهای جهان درباره پیروزی انقلاب اسلامی:

انقلاب ایران را از خود می‌دانیم

 یاسر عرفات، رییس سازمان آزادی بخش فلسطین

ما این انقلاب را از خود می‌دانیم و با این امید به انقلاب اسلامی ایران می‌نگریم. چرا که انقلاب اسلامی ایران که با همت مردم رنجدیده ایران به رهبری امام خمینی بزرگ به پیروزی رسید، انقلابی نیست که در درون مرزها ایران بماند و این انقلاب خاورمیانه و حتی سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داده، تعادل نیروها را در هم ریخت.

بعد از انقلاب مساجد پاکستان از جوان‌ها پر شده است

 شهید علامه عارف الحسینی، از علمای پاکستان

انقلاب اسلامی ایران در زندگی مردم پاکستان تأثیر قابل توجهی گذاشته است و مثلا در پاکستان جوانان قبلا به مذهب چندان علاقه‌ای نداشتند و اما بعد از پیروزی انقلاب مساجد پاکستان از جوان‌ها پر شده، قبلا به حجاب اسلامی توجهی نداشتند. امروز تحت تأثیر انقلاب حجاب را رعایت می‌کنند و برای ترویج آن تبلیغ می‌کنند و مردم پاکستان از شرق و غرب روی برگردانده و به اسلامی خو کرده‌اند و از اسلام برداشت می‌کنند و نظر می‌گیرند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسا، در بخش سوم دیدگاه‌های اندیشمندان جهان درباره امام خمینی گردآوری شده و این بخش از چهار فصل با عنوان‌های امام خمینی از زبان دشمن، امام خمینی از زبان متفکران جهان، امام خمینی در نگاه مسلمانان جهان، خاطراتی از عشق عجیب غیر ایرانیان به امام خمینی دارد.

در بخش چهارم نیز دیدگاه‌های علمای اهل سنت درباره انقلاب اسلامی آمده و در این بخش عنوان‌های: اگر جان هم برای این انقلاب فدا می‌شد، کم بود!، تمجید استاد شافعی از امام خمینی، امداد الهی از ویژگی‌ها انقلاب اسلامی، سنی انقلابی، امام خمینی را خلیفه الله نامید! و سنی مقلد امام بررسی شده است.

در بخش پنجم این کتاب با عنوان قلب عالمیان، پذیرای زبان فطرت انقلاب اسلامی، مطالبی همچون: تأثیر انقلاب اسلامی بر دینداری در امریکا، نقطه عطف در گرایش به مذهب، کلیساها جان گرفته‌اند، هویت دینی احیا شد، رهبر شما هرگز نمرده است و هندوها هم از انقلاب حمایت می‌کردند! را مطالعه می‌کنیم.

همچنین، در بخش ششم این کتاب دیدگاه‌های اندیشمندان و سیاستمداران جهان درباره جنگ تحمیلی ایران گردآوری و در بخش یایانی این کتاب نیز به بررسی تأثیرات فتوای امام خمینی درباره قتل سلمان رشدی در جهان پرداخته شده است.

مجله الکترونیکی اخوت کتاب «۵۷ ریشتر» را تهیه و تنظیم و نشر شهید کاظمی آن را چاپ کرده است.

نشر شهید کاظمی کتاب «۵۷ ریشتر» را  در ۱۱۲ صفحه، با قیمت ۸ هزار تومان منتشر کرده است که علاقه‌مندان به تهیه آن می‌توانند آن را از فروشگاه اینترنتی «من و کتاب» خریداری کنند./۹۹۸/پ۲۰۲/ش

ارسال نظرات