تشکیل هسته های پژوهشی در مدرسه علمیه خواهران مرند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، اکرم جعفری ثانی، مدیر حوزه علمیه خواهران مرند امروز در دیدار با امام جمعه این شهرستان به ارائه گزارشی از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و تبلیغی این مرکز علوم دینی پرداخت و اظهار داشت: وی با اشاره به تعداد طلبه های این مدرسه گفت: هم اکنون 150 طلبه خواهر به همراه 10 طلبه پاره وقت در پایه های اول تا پنجم در این مدرسه تحصیل می کنند.
وی با بیان اینکه 21 استاد فعال حوزه، همگی فارغ التحصیل همین مرکز علوم دینی هستند، خاطرنشان کرد: این حوزه علمیه نه تنها توانسته در حوزه تأمین اساتید خودکفا شود، بلکه تنها مدرسه استان است که به شهرهای اهر، آذرشهر، شبستر، جلفا، خسروشهر و مشکین شهر استاد خواهر اعزام می کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مرند با بیان اینکه نظام آموزشی مرکز توجه ویژه به مسائل تحقیقی و پژوهشی دارد، افزود: در این راستا هسته های پژوهشی حوزه علمیه خواهران مرند تشکیل شده و همزمان با فعالیت کانونهای پژوهشی اقدام به ارتقای سطح دانش تحقیقی و طمالعاتی طلاب می کند.
جعفری ثانی با اشاره به اینکه ثمره فعالیتهای پژوهشی طلاب در جریان برگزاری جشنواره های مختلف ظهور و بروز داشته است، گفت: آثار پژوهشی طلاب مرندی هشت سال متوالی به المپیاد کشوری راه و یافته هر ساله توانستهاند به نمایندگی از مدارس علمیه خواهران استان رتبه های برتر کشوری را از آن خود کنند.
وی ادامه داد: کسب رتبههای برتر در جشنواره های علمی اساتید کشوری، علامه حلی، دختران آسمان، بانوی کرامت، مسابقات قرآنی تبیان، مسابقه کتابخوانی شهید مطهری تنها بخشی از افتخارات طلاب این مدرسه علمیه است، جالب است بدانید تعدادی از پایاننامههای تدوین شده از سوی طلاب در آستانه انتشار به صورت کتاب قرار دارند.
همچنین حجت الاسلام علی نعمتزاده، امام جمعه مرند در سخنانی با تمجید از فعالیتهای ارزشمند حوزه علمیه خواهران و برادران این شهرستان اظهار داشت: زیربنای فعالیت حوزه علمیه خواهران از سال 76 در مکتب القرآن بود که بعدها با راهاندازی حوزه علمیه حضرت فاطمه الزهرا(س) در سال 77 برنامههای آموزشی به صورت رسمی و نظاممند آغاز است./935/پ203/ب1