جزئیات و زمان برگزاری هشتمین دوره انتخابات مجمع نمایندگان طلاب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین احمد فرخ فال پیش از ظهر امروز در نشستی خبری انتخابات هشتمین دوره مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، گفت: هر چهار سال یک بار با برگزاری انتخابات از سوی مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، طلاب با رأی مستقیم افرادی را به عنوان نماینده انتخاب می کند.
مسؤول ستاد برگزاری انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم ادامه داد: هشتمین دوره انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم با بیش از 146 حوزه انتخابیه برگزار می شود.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال با اشاره به زمان برگزاری هشتمین دوره انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم اظهار کرد: پیش بینی اولیه برای برگزاری این دوره از انتخابات سیزدهم اسفندماه بود اما در فرآیند استعلامات و بررسی های لازم، مقرر شد انتخابات با یک هفته تأخیر برگزار شود.
وی اضافه کرد: هشتمین دوره انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم یک شنبه، بیستم اسفند در سالن اجتماعات مدرسه فیضیه قم از ساعت 8:30 تا اذان مغرب برگزار می شود همچنین بیست و یکم اسفندماه در مسجد حضرت زهرا(س) پردیسان از بعدازظهر تا اذان مغرب و شهرک مهدیه در مسجد حضرت امیرالمؤمنین(ع) صندوق های سیار مستقر خواهد شد.
مسؤول ستاد برگزاری انتخابات مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: پیش بینی این است که بیشترین حضور طلاب بیستم اسفند در فیضیه خواهد بود اما برای اینکه طلاب منطقه پردیسان و شهرک مهدیه از این انتخابات جا نمانند، صندوق های سیار در این دو مکان نیز فعال خواهد شد.
وی با بیان این که بیش از 600 نفر برای هشتمین دوره مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه نام نویسی کرده اند گفت: برای احراز شرایط کاندیداتوری مجمع نمایندگان از محافلی که لازم بود، تحقیقات لازم صورت گرفت و پس از پاسخگویی ازسوی نهادها، هیأت نظارت در جلسات پرکار و طولانی همچنین ملاحظه موارد لازم حدود 525 نفر را دارای شرایط اولیه دانست.
حجت الاسلام والمسلمین فرخ فال اضافه کرد: تأیید نشدن داوطلبی برخی عزیزان به منزله عدم صلاحیت آنان نیست زیرا به دلیل این که220 نفر برای هشتمین دوره مجمع نمایندگان نیاز است و بیش از دو برابر نام نویسی قابل قبول بوده است باید اولویت بندی صورت می گرفت بنابراین، برخی از فضلا احراز صلاحیت نشده اند.
وی شرایط تحصیلی، تبلیغی، فراغت برای رسیدگی به کار طلاب، حضور در مجمع نمایندگان، حضور در کمیسیون های مجمع و موارد دیگری را از جمله شرایط داوطلبان نمایندگی طلاب و فضلا دانست و افزود: هر طلبه ای که یک سال و نیم از تحصیلات او در قم گذشته باشد، صلاحیت رأی دادن در این انتخابات را داشته و به تعداد هر صد طلبه، یک نماینده می تواند انتخاب شود./1324//۲۰۳/خ