دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر کرد:
آیه ولایت
خبرگزاری رسا ـ کتاب آیه ولایت، پندارها و پاسخ ها نوشته علی جلائیان اکبرنیا از سوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، کتاب آیه ولایت، پندارها و پاسخ ها، نخستین شماره از سلسله کتاب های کلامی است که به بررسی یکی از آیات مربوط به ولایت حضرت علی بن ابی طالب(ع) می پردازد و پندارهای مطرح در این باره را پاسخ می دهد.
نوشتار حاضر درصدد آن است تا ضمن بیان چگونگی استدلال به آیه، ایرادهای وارده را با بیانی نو و متناسب با اشکالات جدید پاسخ گوید.
در این کتاب ابتدا به فضای نزول سوره مائده و دورنمایی از این سوره پرداخته می شود. سپس واژگان و شان نزول آیه و همچنین رابطه آیه و اثبات ولایت مورد بررسی قرار میگیرد.
درانتها خرده گیریها در رابطه با آیه ولایت در بوته نقد و بررسی نهاده می شود و جمعا دوازده ایراد درباره این آیه مطرح و سپس پاسخ داده می شود.
در گزیده ای از بخش ایرادات، ذیل ایراد به این مطلب که حضور قلب در نماز با بخشش انگشتر سازگاری ندارد، آمده است: «ریشه این خرده گیریها، حق گریزی و فرقه گرایی است چه اینکه، اگر پیش از ایراد نگاهی به قرآن میكردند، در می یافتند که خود قرآن نمازگزارانی را که درحال رکوع زکات می دهند، می ستاید. اگر این خلاف آداب نماز و حضور قلب است، پس چرا خداوند آن را ستوده و ولایت مومنان را شایسته چنین شخصی دانسته است»
کتاب آیه ولایت، پندارها و پاسخ ها نوشته علی جلائیان اکبرنیا در 60 صفحه و با شمارگان1500 نسخه برای نخستین بار در فروردین ماه سال جاری از سوی دانشگاه علوم اسلامی رضوی منتشر شده است.
ارسال نظرات