از سوي مجمع نمايندگان طلاب فردوس و گناباد؛
بودجه سال 88 با حضور دو تن از نمايندگان مجلس بررسي ميشود
رسا، سرويس سياسي ـ طلاب و فضلاي گناباد و فردوس مقيم قم با حضور دوتن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، بودجه سال 88 را بررسي ميکنند.

حجتالاسلام عباس رضوانينسب، نماينده طلاب و فضلاي فردوس و گناباد، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري رسا گفت: همزمان با ايام دهه فجر و سيامين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، نشست طلاب و فضلاي فردوس و گناباد مقيم قم برگزار ميشود.
وي در ادامه افزود: اين نشست، با حضور دوتن از نمايندگان مردم شهر گناباد و فردوس، شانزدهم اسفند، از ساعت نوزده در مدرس حضرت معصومه(س) واقع در مدرسه علميه فيضيه قم برگزار و مسائل فرهنگي و منطقه اي مورد بحث و بررسي قرار ميگيرد.
حجتالاسلام رضوانينسب خاطرنشان کرد: آقايان مهديزاده و عابدي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در جمع طلاب و فضلاي حوزه علميه به بررسي بودجه سال 88 خواهند پرداخت.
ارسال نظرات