عمل به فرمایشات رهبری کشور را از وضعیت فعلی عبور می دهد
به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله سید علی حسینی اشکوری نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان با اشاره به روایتی از پیامبر اکرم(ص) بر سلوک فردی و اجتماعی و رعایت بیش از پیش تقوای الهی از سوی علما و کارگزاران نظام تأکید کرد و گفت: نصایح مکرر امام راحل و رهبر معظم انقلاب به علما و کارگزاران نظام و توصیه های دلسوزانه و رهنمودهای این بزرگواران نیز همواره در همین راستا بوده است که در انجام وظیفه و ادای تکلیف تجلی می یابد و مردمی بودن ، دوری از اشرافی گری و اسراف و خدمت بی وقفه به ملت و بندگان خدا را به همراه خواهد داشت.
وی تأکید کرد: ما به عنوان سلوک فردی، وظیفه محاسبه داریم و به عنوان سلوک اجتماعی و مسئولیت تاریخی نیز باید خود را در میزان سنجش قرار دهیم، بنابراین چهل سالگی انقلاب که دوران بلوغ کمال انقلاب است. حتماً باید مورد سنجش و محاسبه قرار گیرد، شکی نیست که با همه دشمنی های اجانب که دست آنها با پیروزی انقلاب از منابع این مرز و بوم کوتاه شده و منافع آنان را در منطقه به خطر انداخته است و نیز ستون پنجم آنان که در داخل فتنه انگیزی کرده و همچنین دشمنی افراد معاند و کج فهم علی رغم همه این گرفتاری ها، خدمات بسیار زیادی در جمهوری اسلامی ایران به کشور و آبادانی آن شده است و نادیده گرفتن آن کفران نعمت است.
عضو مجلس خبرگان در ادامه با اشاره به اوضاع اقتصادی کشور گفت: رهبر معظم انقلاب از 11 سال پیش به دولت های گوناگون مواردی از جمله جنگ اقتصادی دشمن را هشدار داده و می فرمودند «من برنامه های استکبار جهانی علیه ملت ایران را در سه جمله خلاصه می کنم: اول، جنگ روانی، دوم، جنگ اقتصادی و سوم، مقابله با پیشرفت اقتدار علمی» و نیز فرمودند: «مسئولین باید آماده باشند و خودشان را آماده کنند، کمرها را محکم کنند برای مواجهه با خصومت دشمنان و سیاست های خصمانه آنان که روی اقتصاد کشور متمرکز شده اند» و همچنین تأکید ایشان بر «اقتصاد مقاومتی».
آیت الله حسینی اشکوری تأکید کرد: تنها راه حل در این مرحله، عمل نمودن به رهنمودهای معظم له است؛ مخصوصاً عمل به نکاتی که ایشان در دیدار اخیر هیئت دولت به مناسبت هفته دولت بیان داشتند.
نماینده گیلان در خبرگان خاطر نشان کرد:دشمن با فشار آوردن از ناحیه تحریم های اقتصادی، اهداف خویش را دنبال می کند و هدف نهایی او به زعم خودش، تغییر نظام جمهوری اسلامی است و در این فضا، سیاست مذاکره، قبول تدریجی خواسته آنان است و سیاست کج دار و مریز و به انتظار فرج نشستن فرسایشی، تبعات خود را به همراه خواهد داشت. در این مقطع، راه حل اساسی، قطع دست ظالمانه دشمن است. ما باید با شجاعت تمام و استقامت و از خود گذشتگی این دست ظالمانه را قطع نماییم.
وی در ادامه با تأکید بر اهمیت مسأله سرمایه گذاری گفت: اهمیت مسأله سرمایه گذاری و تشویق به سرمایه گذاری مخصوصاً ترغیب سرمایه گذاران داخلی، مستلزم ایجاد امنیت اقتصادی است. مسؤولان باید امکان سرمایه گذاری را فراهم کنند؛ البته بستر و زمینه به کارگیری سرمایه ها باید در راستای ارتقا و رشد کشور باشد و لذا تاکید می شود در اعطاء تسهیلات و امکانات به آنان کوتاهی نشود؛ زیرا اگر اقتدار اقتصادی ما به وسیله این امر تأمین گردد اقتدار ما در سایر زمینه ها هم تأمین خواهد شد.
آیت الله حسینی اشکوری سپس به مساله کاهش ارزش پول ملی پرداخت و گفت: اگر اقدامات بدون کارشناسی و خودسرانه انجام گیرد که موجب لطمه خوردن به ثروت و مال مردم شود فرد یا افرادی که این لطمه را زده اند ضامن خواهند بود و جبران خسارت بر عهده آنان است و مسئولینی که اقداماتشان در این زمینه از روی سهل انگاری یا کم کاری بوده باشد، باید پاسخگو باشند. از این رو بسترسازی مناسب برای به کارگیری نقدینگی در راه رشد اقتصادی و تولید ملی، امری ضروری است و تحقق آن با دستور و فرمان ممکن نیست، بلکه با تقویت اعتماد، میسر می گردد.
وی در پایان با قدردانی از اقدامات قوه قضائیه به موضوع مجازات حبس بدهکاران مالی و برخورد با محتکران پرداخت و گفت: زندانی کردن بدهکاران مالی، برای نظام، هزینه دارد و مجازات زندانی، مجازات وابستگان او نیز خواهد بود و موجب صدمات روحی، روانی و مالی بر آنان می گردد. لذا از کیفر زندان در حد ضرورت باید استفاده کرد، چنانچه باید از اقدامات صرفاً شکلی در مورد محتکران که اطمینان و اعتماد عمومی را مخدوش می کند اجتناب گردد./