مهمترین وظیفه طلاب خودسازی و تبلیغ معارف الهی در جامعه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، طاهره شاکری مدیر مدرسه علمیه کوثر، امروز در جلسه درس اخلاق که در همین حوزه علمیه برگزار شد، گفت: مهمترین هدف طلاب از تحصیل علوم حوزوی ابتدا خودسازی و سپس تبلیغ دین اسلام است.
وی افزود: طلبه حین تحصیل علوم دینی افزون بر تهذیب نفس باید وضعیت و شرایط موجود جامعه را شناسایی و با ترسیم وضع مطلوب با برنامه ریزی دقیق به تبلیغ معارف الهیه اقدام کند.
شاکری با تاکید براینکه طلبه باید محاسبه نفس داشته باشد، اظهار داشت: برخی خود معلم اخلاق خودشان هستند این افراد اراده خود را در برابر وسوسههای شیطانی تقویت کرده و با اجتناب از گناه دامن خود را به معصیت آلوده نمیکنند؛ گناه بیانگر ضعف اراده است.
مدیر مدرسه علمیه کوثر با بیان اینکه انسان میتواند با اقامه نماز اول وقت اراده خود را تقویت کند، اظهار داشت: سستی و کاهل نمازی اراده انسان را ضعیف میکند همچنین روزه گرفتن، کنترل چشم، اجتناب از غیبت، پرهیز از حسادت و در نهایت مخالفت با هوای نفس اراده انسان را قوی میکند.
وی داشتن الگو و اسوه را برای رسیدن به کمال بسیار لازم و ضروری دانست و گفت: طلبه برای آن که بتواند به کمال و سعادت حقیقی دست یابد باید اهل بیت(ع) را الگوی خود قرار دهد چرا که آنان در اوج پاکی، بصیرت و آگاهی قرار دارند؛ متاسفانه امروز برخی به جای آن که اهل بیت(ع) را الگوی خود قرار دهند برخی سلبریتیهایی را که تهی از معارف الهیه هستند را الگو و اسوه خود قرار دادهاند.
شاکری مهمترین برنامه قرآنی را تقوای الهی بیان کرد و افزود: خداوند در قرآن کریم انسان را به انجام واجبات و ترک محرمات توصیه میکند تا از این طریق آدمی به کمال برسد. علما اهل محاسبه نفس بودند، محاسبه نفس انسان را از گناه باز داشته و به سوی انجام واجبات سوق میدهد.
مدیر مدرسه علمیه کوثر با بیان اینکه انسان باید هر لحظه منتظر مرگ باشد، خاطرنشان کرد: انسان باید بداند از کجا آمده است، در کجاست و به کجا خواهد رفت؛ بنابراین طلاب باید در این عرصه افزون بر مراقبت نفس از اصلاح جامعه نیز امتناع نورزند./813/پ۲۰۲/ب۱