پژوهش مایه حیات طلبه و مبلغ است
![پژوهش مایه حیات طلبه و مبلغ است](/files/fa/news/1397/9/28/2373_193.png)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، حجت الاسلام سید علی موسوی، مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان، ظهر امروز در مراسم اختتامیه دومین دوره استانی جشنواره علامه حلی(ره) گفت: جشنواره علامه حلی(ره) و دیگر جشنواره های پژوهشی پلی برای رسیدن به خلق آثار ارزشمند پژوهشی و کاربردی است.
وی با اشاره به نقش جشنواره علامه حلی در کشف استعدادهای پژوهشی طلاب افزود: برگزاری این جشنواره به صورت استانی در تبیین و ترویج فرهنگ تحقیق و پژوهش در حوزه نقش آفرین است.
حجت الاسلام موسوی با اشاره به اینکه تحقیق و پژوهش در حوزه یک اصل است، عنوان کرد: طلبه در بدو ورود به حوزه باید پژوهش را در اولویت فعالیت های تحصیلی خود قرار دهد.
وی به نقش اساتید در نهادینه سازی فرهنگ پژوهش اشاره کرد و گفت: اساتید و پژوهشگران حوزه با تشویق و هدایت طلبه به سمت فعالیت های پژوهشی باید در تقویت روحیه پژوهشی طلاب ایفای نقش کنند و فرهنگ پژوهش را در حوزه پویا سازند.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان با تأکید بر ضرورت فراهم ساختن زیرساخت های پژوهشی در حوزه برای تقویت فعالیت پژوهشی طلاب بیان کرد: اساتید و طلبه ها باید با شیوه های نوین و مهارت های مقاله نویسی و پژوهشی آشنا شوند و این مهم در سایه دوره های آموزشی و کارگاه محقق می شود.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه اثر پژوهشی طلبه باید فاخر بوده و در طلبه در اثر خود نیازهای جامعه را در نظر بگیرد، اظهار داشت: حیات علمی و تبلیغی طلبه در گرو تولید علم و ارتقای دانش بوده و باید بداند این مهم در سایه فعالیت های تحقیقی و پژوهشی محقق می شود.
حجت الاسلام موسوی با بیان اینکه ما همه تلاش خود را برای رشد و شکوفایی استعدادهای پژوهشی طلبه ها انجام می دهیم و از ظرفیت اساتید برای هدایت فعالیت پژوهشی این قشر بهره مند می شویم، گفت: طلاب نیز باید انگیزه، علاقه و همت والایی داشته باشند./9451/پ602/ب1