هویت مرکز برنامه ریزی با همافزایی و تعامل معنا پیدا میکند
به گزارش خبرگزاری رسا، حجتالاسلام والمسلمین هاشمیان در مراسم تودیع و معارفه رئیس مرکز برنامهریزی و نظارت حوزههای علمیه خواهران که در سالن جلسات مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد بیان کرد: حوزههای علمیه خواهران دارای ظرفیت بسیار بالایی است و تاکنون تنها از بخش کوچکی از این ظرفیت عظیم استفاده شده است.
سرپرست سابق مرکز برنامهریزی و نظارت حوزههای علمیه خواهران افزود: وقتی در این مرکز حضور پیدا کردم بسیاری از زیرساختها آماده بود و ما با توجه به راهبرد مدرسه محوری مجالی برای عملیاتی کردن آن پیدا کردیم.
وی با بیان اینکه ما سعی کردیم با فشار کاری بالا برای کمک به حوزههای علمیه خواهران فعالیت کنیم اظهار کرد: مرکز برنامهریزی در حوزه علمیه خواهران جایگاه مهمی دارد و رویکرد عقلایی صحیح و برنامهمحور در این مرکز میتواند به رشد حوزه علمیه خواهران کمک زیادی بکند.
سرپرست سابق مرکز برنامهریزی و نظارت حوزههای علمیه خواهران ادامه داد: سعی بنده در مرکز برنامهریزی و بودجه این بود که تصمیمگیریهای خود را بر یک پایه عقلانی و به دور از ذهنیتگرایی و مصلحتگرایی بنا کنیم و تمام تلاش خود را برای عملی کردن این برنامهها انجام دادیم.
در ادامه این مراسم حجتالاسلام والمسلمین قنبرزاده ضمن گرامیداشت ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار بیان کرد: سعی میکنیم با نگاه درستی به عملکرد گذشته در مرکز برنامهریزی و نظارت بتوانیم این بخش را ارتقا دهیم.
رئیس مرکز نظارت و برنامهریزی حوزههای علمیه خواهران افزود: در ۹ بند از ۳۳ بند از شرح وظایف مرکز برنامهریزی و نظارت به این امر تصریح کرده که باید با ستاد و مدیریت و معاونتهای استانی همکاری کند و به عقیده من هویت این مرکز در تعامل با بخشهای دیگر سازمان است.
وی با اشاره به اینکه تعامل و ارتباط موثر مبنا و محور فعالیتهای مرکز برنامهریزی و نظارت است تصریح کرد: هویت این بخش با همافزایی و تعامل با یکدیگر معنا پیدا میکند و اگر مرکز برنامهریزی و نظارت در این تعاملات عملکرد خوبی نداشته باشد دچار بحران هویت در سازمان میشود./1324/د102/ب1