۲۵ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۱:۳۶
کد خبر: ۶۱۷۹۱

همایش بزرگ روحانیت تبریز برگزار شد

خبرگزاری رسا ـ همایش بزرگ روحانیون تبریز در آستانه فرا رسیدن ماه مبارک رمضان برگزار شد.
همایش بزرگ روحانیت تبریز برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، همایش بزرگ روحانیت تبریز، عصر روز گذشته با حضور آیت الله محسن مجتهد شبستری در مسجد جامع این شهر برگزار شد.

حجت الاسلام حمید عظیمی، مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی در این گردهمایی که با استقبال روحانیون و مبلغان تبریز همراه بود، اظهار داشت: روحانیون به عنوان پیام رسان قرآن و ارزش های دینی در جامعه هستند.

وی گفت: روحانیون باید با تبلیغ ارزش های دینی و ترویج سیره ائمه اطهار، جامعه را برای بهره مندی از برکات ماه رمضان آماده سازند.

حجت الاسلام عظیمی با تاکید بر تجهیز مبلغان به علوم روز و آگاهی از مسائل شبهات القائی دشمنان تصریح کرد: اقدام به امور تبلیغی بدون مطالعات گسترده و آگاهی از مسائل روز موجب دین زدگی جوانان خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: مخاطب شناسی و آگاهی از شرایط فرهنگ بومی، نکات مهم در تبلیغ مبانی دینی هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از اعزام یک هزار و 300 مبلغ به نقاط مختلف استان همزمان با ماه مبارک رمضان خبر داد و اظهار داشت: افزون بر این تعداد مبلغ، روحانیون مستقر و طرح هجرت نیز به انجام امور تبلیغی خواهند پرداخت.

حجت الاسلام عظیمی اقامه نماز جماعت، سخنرانی در مجالس دینی، پاسخگویی به شبهات، برگزاری ویژه برنامه های شب های احیاء و ترویج فرهنگ دینی در مناطق را از جمله وظایف مبلغان اعزامی در ماه مبارک رمضان برشمرد./202
ارسال نظرات