۰۱ شهريور ۱۳۸۸ - ۲۱:۱۳
کد خبر: ۶۲۲۸۵
همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان؛

خادمین و هیئت امنای مساجد شهر زاهدان تجلیل شدند

خبرگزاری رسا ـ در مراسمی با حضور نماینده ولی فقیه و استاندار سیستان و بلوچستان، از خادمین وهیئت امنای مساجد شیعه و سنی شهر زاهدان به مناسبت ماه مبارک رمضان قدردانی شد .
خادمین و هیئت امنای مساجد شهر زاهدان تجلیل شدند خادمین و هیئت امنای مساجد شهر زاهدان تجلیل شدند
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، مراسم تجلیل از خادمین و هیئت امنای مساجد شیعه و سنی شهر زاهدان با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان و استاندار، در مسجد کوثر زیبا شهر زاهدان برگزار شد.
 
 حجت الاسلام والمسلمین عباسعلی سلیمانی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زاهدان، از مساجد بعنوان نماد وحدت مسلمانان یاد کرد و گفت: مسجد خانه امن الهی است که مؤمنان در آن به خداوند متعال تقرب می جویند .

امام جمعه زاهدان، افزود: باید ظرفیت های مساجد برای اجرای برنامه های فرهنگی و اسلامی مورد استفاده قرار گیرد.

حجت الاسلام و المسلمین سلیمانی، همچنین اقدامات تروریستی و انفجار را توسط عوامل کفر، اقدامی برای ایجاد تفرقه میان مسلمانان بیان کرد و برهوشیاری مسلمانان در برابر این اقدامات کور دشمنان تأکید کرد .

در پایان این مراسم از تعدادی از خادمین و هیئت امنای مساجد نمونه شیعه و سنی شهر زاهدان تجلیل بعمل آمد و حاضرین روزه خود را پس از اقامه نماز مغرب و عشاء به امامت نماینده ولی فقیه در استان سیستان و بلوچستان افطار کردند .

اجرای تواشیح از دیگر برنامه های این مراسم بود ./پ202
ارسال نظرات