۰۵ شهريور ۱۳۸۸ - ۲۰:۵۳
کد خبر: ۶۲۵۸۲
نماینده مردم بجنورد و جاجرم:

تیم دیپلماسی نسبت به گذشته موثر تر عمل کند

خبرگزاری رسا ـ محمد مهدی شهریاری در گفت‏وگو با رسا گفت: اروپایی ها نیز بعد از انتخابات مواضع خود را به آمریکا نزدیک تر کردند و لازم است برای خروج از وضعیت نامطلوب فعلی دستگاه دیپلماسی تدبیری جدی بیاندیشد.
محمد مهدي شهرياري
 
نماینده مجلس هشتم در گفت‏وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا اظهار داشت: اوباما گزینه های نظامی برای برخورد با جمهوری اسلامی ایران را کنار گذاشت و در حال حاضر بیشتر روی فشار اقتصادی دارد مانور می دهد.

وی با بیان اینکه ایالات متحده قصد دارد با گسترش تحریم ها ایران را در موضع ضعف قرار دهد، اضافه کرد: اروپایی ها نیز بعداز انتخابات مواضع خود را به آمریکا نزدیک تر کردند و لازم است برای خروج از وضعیت فعلی دستگاه دیپلماسی تدبیری جدی بیاندیشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اذعان داشت: تاخیر در استفاده از موقعیت ها باعث می شود دامنه تحریم ها به بحث های انرژی مخصوصاً بنزین وسعت یابد ولی تا حلقه محاصره بیش از این تنگ نشده، می توان سیاستی را پیش گرفت که از شکل گیری اجماع جهانی علیه کشور جلوگیری شود.

نماینده مردم بجنورد و جاجرم در مورد سفر حسنی مبارک به ایالات متحده، خاطر نشان کرد: بعید است وی به خاطر خود شیرینی با ارسال پیامی از جانب اعراب نسبت به مسئله هسته ای ایران به آمریکا رفته باشد.
 
عضو فراکسیون خط امام مجلس در مورد سفر چندی پیش هیلاری کلینتون به هند، گفت: هندی ها در چند سال گذشته تابع نظرات واشنگتن بودند و به همین دلیل از خط لوله صلح کنار کشیدند. از این رو قابل اعتماد نیستند و مسئولان وزارت نفت باید هرچه سریعتر نسبت به خرید بنزین از کشور دیگر تصمیم گیری و رایزنی کنند.

شهریاری در پایان تصریح کرد: در کل امیدواریم تیم دیپلماسی دولت دهم نسبت به گذشته موثر تر عمل کند و با رایزنی های خود جو نامطلوب شکل گرفته علیه ایران را در فضای بین المللی تعدیل و برطرف نماید./ت302

 
ارسال نظرات