۰۶ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۲
کد خبر: ۶۲۶۲۲
امام جمعه مراغه:

سیاه نمایی از خدمات دولت زمینه فتنه است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری سیاه نمایی و منفی نگری به خدمات دولت را زمینه فتنه دانست.
امام جمعه مراغه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مراغه، حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری، در خطبه های نماز جمعه مراغه با اشاره به منویات اخیر رهبر فرزانه انقلاب اظهار داشت: سیاه نمایی از خدمات دولت زمینه فراهم شدن فتنه ها را در کشور موجب می شود.

وی گفت: سیاه نمایی و منفی نگری نسبت به اقدامات دولت گامی در جهت ناامید کردن مردم از نظام است، البته نباید از سیاه نمایی اینگونه تعبیر شود که هر کجا نقص و انتقادی نسبت به عملکرد دولت بود، گفته نشود.

امام جمعه مراغه خاطر نشان کرد: دولت نیز باید با صعه صدر و اتکا به منویات رهبری نسبت به انتقادات و ضعف هایی که وجود دارد، پاسخگو باشد.

وی با تاکید بر اینکه مردم نیازمند امنیت و آرامش در کشور هستند، گفت: بنا به فرموده رهبری بایستی امید به زندگی را در مردم افزایش داد، اگر مردم نسبت به آینده و حکومت مایوس باشند، خطرات بزرگی نظام اسلامی را تهدید خواهد کرد.

عضو خبرگان رهبری با تاکید بر اینکه رسالت امروز نخبگان سیاسی به مراتب حساس تر از گذشته است، گفت: همه جناح های سیاسی بایستی همواره در قبال اعمال خود پاسخگوی مردم باشند.

حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی با بیان اینکه منویات رهبری خطاب به همه نخبگان سیاسی بوده است، اظهار داشت: چه اصلاح طلب و چه اصول گرا نباید سخنان رهبری را به نفع خود تفسیر کند.

وی در ادامه با اشاره به هشتم شهریور سالروز انفجار دفتر نخست وزیری گفت: هفته دولت فرصتی مغتنم برای ارزیابی عملکرد دولتمردان و خدمات انقلاب اسلامی است.

حجت الاسلام و المسلمین پورمحمدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فیوضات ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: شایسته است در ماه مبارک رمضان مردم به نیازمندان هم توجه کنند و در کمک به آنان بکوشند تا همگان از برکات این ماه پرفیض برخوردار شوند.

وی افزود: بندگانی که در این ماه به نیازمندان کمک می کنند، از بشارت خداوند به بهشت برخوردار بوده و خداوند وعده بخشودگی گناهان را به آنان داده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری از ماه مبارک رمضان به عنوان ماه برکت، مغفرت، توبه، تقوا، حسن نیت، پرهیزگاری، بندگی مخلص برای خدا و فروتنی یاد کرد و گفت: هر بنده ای که در این ماه لطف و عنایت پروردگار متعال را از دست بدهد در ماه های دیگر هرگز لطف و بخشودگی خداوند را نمی تواند به دست بیاورد./پ202
ارسال نظرات