۱۲ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۰
کد خبر: ۶۳۰۱۸
احمدی نژاد در جمع خبرنگاران حاضر در مجلس؛

شاهد فضایی کاملا آزاد و جدی در مجلس بودیم

خبرگزاری رسا ـ احمدی نژاد در جمع خبرنگاران فضای تعامل در مجلس را نشانه رشد نظام برای اداره جامعه و صیانت از مردم دانست.
محمود احمدي نژاد، رييس جمهور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، رییس جمهور کشورمان در پنجمین و آخرین روز بررسی وزرای پیشنهادی و پس از اتمام آن با حضور در جمع خبرنگاران حاضر در مجلس گفت: اراده ملت ایران در قانون اساسی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: بعد از انتخابات رییس جمهور بحث مهمی که مورد اهمیت است انتخاب کابینه وزرای دولت است که نمایندگان مجلس بعنوان گزیده ای از آحاد مردم این انتخابات را انجام می دهند و با نظارت های گوناگون این حلقه را محکم می کنند.

احمدی نژاد خاطر نشان کرد: انتخاب وزراء از سوی رییس جمهور آزاد انجام شد و این انتخاب با یک نگاه به وزرایی که از کار آمدی، مردمی بودن و دلسوزی و انقلابی برخوردار انجام شد و از طرفی نمایندگان با جدیت و علاقه بررسی را نزدیک به پانزده روز قبل شروع کردند.

وی با بیان اینکه ما شاهد فضایی کاملا آزاد و جدی در مجلس بودیم ادامه داد: فضای تعامل در مجلس نشانه رشد نظام جمهوری اسلامی برای اداره جامعه بود و همه این کارها برای صیانت از مردم است. رییس مجلس بعد از پنج روز در کنار فراکسیون ها و کمیسیون های مجلس انتخاب وزراء را برگزار کردند که با توجه به همه این حرف ها نظرات و پیشنهادات بررسی و شنیده شد.

رییس جمهور با اشاره به اینکه این کابینه کم یا زیاد هر گونه که به ما تحویل داده شود آغاز بکار می کند و این دوره آغاز همکاری جدید میان خادمان مجلس و دولت است تاکید کرد: ما اگر تمام عمرمان را کار کنیم قطعا نمی توانیم شکر نعمت ملت ایران و وظیفه ای که بر عهده ماست را انجام دهیم امام اگر ارزیابی را صحیح انجام دهیم کابینه پیشنهادی به لحاظ آشنایی با کار و همگرایی امتیاز بیشتری دارد.

وی در پاسخ به خبرنگاری در خصوص مخالفت زاکانی با وزیر راه و ترابری گفت: تمام این بحث ها امروز تمام شده و آن چیزی که ما از این نماینده شنیدیم وزیر راه خلاف آن را انجام نداده است. ضمن آنکه این نماینده گفت این قضیه خلاف میثاقی دارد و ما از دقت نظر این نماینده قدردانی می کنیم اما در این زمینه مطلقا تخلف قانونی صورت نگرفته است.

رییس جمهور در رابطه با طرح تحول اقتصادی و اجرای آن تصریح کرد: برای عملی شدن طرح تحول اقتصادی از تمام اقشار باید کمک بگیریم زیرا این یک عزم ملی است و یک خدمت به ملت و نظام است.

وی افزود: بیست و یک وزیر به طور جدی در مجلس نقد شده اند و حتی یک مورد هم از این وزراء خلاف قانون عمل نکرده بودند. /پ202
 
ارسال نظرات