۱۷ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۳:۱۵
کد خبر: ۶۳۲۹۷
آیت الله قبلان خطاب به مسلمانان جهان:

قدس شریف را از چنگال حرص و طمع صهیونیست ها نجات دهید

خبرگزاری رسا - آیت الله قبلان مسلمانان را به تلاش برای نجات قدس شریف فراخواند و با گرامیداشت سالروز جنگ بدر در هفدهم ماه مبارک رمضان سال دوم هجری، خواستار الگو گرفتن مسلمانان از اصحاب بدر برای رویارویی با تجاوزگری صهیونیست ها شد.
آيت الله قبلان؛ رئيس مجلس اعلاي شيعيان لبنان

به گزارش خبرگزاری رسا، آیت الله شیخ عبدالامیر قبلان رییس مجلس اعلای اسلامی شیعیان لبنان روز گذشته در درس رمضانی خود در مقر مجلس، مسلمانان را به تلاش برای نجات دادن قدس شریف، قبله نخست مسلمانان،‌ از چنگال حرص و طمع صهیونیست ها فراخواند و گفت: نباید قدس شریف که از مقدس ترین اماکن برای مسلمانان و سومین حرم شریف پس از مسجد الحرام و مسجد النبی در مکه و مدینه است را در میدان تجاوزگری اسراییل تنها بگذاریم.

وی با اشاره به محدودیت ها و تدابیر شدید امنیتی رژیم صهیونیستی و جلوگیری آنها از ورود نمازگزاران به مسجد الاقصی، مسلمانان را به بازگشت به میراث پیامبران الاهی و رویارویی با تجاوزگری صهیونیستی که بر پایه اسطوره ای دروغین شکل گرفته است فراخواند.

آیت الله قبلان با گرامیداشت سالروز جنگ بدر که نخستین جنگ میان مسلمانان و کافران بود و در روز هفدهم ماه مبارک رمضان سال دوم هجری در کنار چاه های بدر روی داد و به پیروزی مسلمانان اندک در برابر مشرکان بسیار انجامید، از مسلمانان خواست تا با تاسی به سیره پیامبر (ص) و اصحاب گرامی آن حضرت که با همدلی و همبستگی، بدر را به الگو و مبنایی برای پیروزی تبدیل کردند، اختلاف ها و کینه توزی ها را کنار بگذارند.

وی همچنین لبنانی ها را به کنار گذاشتن اختلاف های گذشته و تلاش در جهت منافع ملی لبنان فراخواند و ابراز داشت:‌ ما خواهان کشوری یکپارچه و با ثبات و حکومتی متحد هستیم که از کشورمان در برابر هرگونه تهدیدی حمایت و منافع ملت را دنبال کند.
ارسال نظرات