۲۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
کد خبر: ۶۳۹۱۱۵
یادداشت؛

چند خطی درباره مظلومیت عدالت

چند خطی درباره مظلومیت عدالت
اخیرا رهبرمعظم انقلاب، شاخص مهمی را برای انتخاب درست و رای به نامزد‌های انتخاباتِ مجلس در پیش روی بیان کردند و آن تاکید براین موضوع بود که به کسانی رای بدهید که طرفدار واقعی عدالت باشند. در این باره چند نکته کوتاه قابل اعتناست.

به گزارش خبرگزاري رسا، حسام الدین برومند طی یادداشتی در روزنامه حمایت نوشت : اخیرا رهبرمعظم انقلاب، شاخص مهمی را برای انتخاب درست و رای به نامزدهای انتخاباتِ مجلس در پیش روی بیان کردند و آن تاکید براین موضوع بود که به کسانی رای بدهید که طرفدار واقعی عدالت باشند. در این باره چند نکته کوتاه قابل اعتناست.

1-در سالهای گذشته "عدالت" از مظلومیت خاصی رنج می برد و جریان های سیاسی هرکدام که به قدرت رسیدند به گونه ای عدالت را علی رغم همه وعده ها و شعارها به حاشیه راندند. عده ای با ژست روشنفکری تلاش کردند عدالت را به معنای عدالت لیبرالی و قراردادی تفسیر کنند، عدالتی که از یکسو در حاشیه  "آزادی" قرار می گرفت و  از سوی دیگر به اسم "توسعه" ، به بایگانی سپرده شد و نتیجه روشن آن اعمال سیاست ها و تدابیری بود که شکاف طبقاتی را بیشتر می کرد و معیشتِ پابرهنگان انقلاب و مستضعفان را سخت تر می کرد ! چرخ روزگار چرخید و جماعتی دیگر به قدرت رسیدند و با حرارت از عدالت گفتند و از توجه به توده ها و مردمی که تبعیض و شکاف طبقاتی را با پوست و گوشت خود لمس کرده بودند ولی در ادامه معلوم شد که در حال تعقیب پروژه عدالت منهای فقاهت و ولایت هستند! نتیجه باز هم روشن بود و عدالت  در مسیر اصلی خود مستقر نشد گویی که عدالت فقط لقلقه زبان شده است!
هر دوی آن مسیر ها انحرافی بود و اساس آن بر نفی قانون اسلامی به عنوان زیرساخت اصلی عدالت در جامعه اسلامی بود. کسانی که به قانونی که بر اساس اسلام نوشته شده احترام نمی گذارند نمی توانند مدعی عدالت شوند چه چپ باشند، چه راست.

2- قوانین اسلامی همواره مورد هدف و نشانه ضدانقلاب، اپوزیسیون و گروه ها و تشکل های به اصطلاح حقوق بشری بوده است. از همین روی، کسانی یا جریانی که خواسته یا ناخواسته به قوانین اسلامی هجمه و حمله کرده است؛ در واقع عدالت را ترور کرده اند و نگذاشتند عدالت به معنای واقعی آن در جامعه مستقر شود. به عنوان نمونه، تحرکات  سازمان موسوم به عفو بین الملل قابل توجه است.  این سازمان با حمله به اجرای قوانین اسلامی در ایران، اولا؛ کشورمان را به نقض حقوق بشر متهم کرد و ثانیا؛ در اقدامی از سر خصومت و عداوت ، این نسخه را پیچیده بود:

" ایران باید نظام قضایی خود را با قوانین و استانداردهای جهانی حقوق بشر ترمیم کند!" 
همچنین گزارشگران ویژه در امور حقوق بشر ایران که صریحا و بدون اینکه ملاحظه ای داشته باشند کشورمان را به نقض حقوق بشر متهم می کنند چون به اجرای قوانین اسلامی مقید بوده است! به عنوان مثال "احمد شهید" گزارشگر وقت حقوق بشر در امور ایران ، در گزارش های خود به قانون ارث و قانون قصاص  متعرض شده و کشورمان را به دلیل عمل به احکام اسلامی، ناقض حقوق بشر دانسته بود؛ رویه ای که بعد از او از سوی عاصمه جهانگیر و جاوید رحمان (گزارشگران بعدی حقوق بشر د رامور ایران) دنبال و پیگیری شد!

3-رصد آشکار نشان می دهد دشمن تلاش کرده از پروژه نفوذ و بسترسازی برای سکولار کردن سیستم و احکام قانونی و قضایی بهره ببرد که باید مراقب بود و بیشتر از گذشته به عمق عداوت و خصومت آنها با احکام و قوانین اسلامی پی برد و از سوی دیگر؛ باید پشت پرده جریان هایی که در داخل با ژست دگر اندیشی می کوشند تفاسیر انحرافی از واقعیت حمله دشمن به قوانین اسلامی ارایه بدهند و آنها را به مخاطب جا بزنند!، بر ملاکرد.

4- و بالاخره باید گفت که نماینده ای طرفدار واقعی عدالت است که یک؛ تفسیر انحرافی از عدالت نداشته باشد، دو؛ تلاش کند تا قوانین اسلامی در جامعه اجرا شود و نگذارد قوانین غربی ریل گذاری شود، سه؛ به نفع مردم و مستضعفین در راه قانون گذاری حرکت نماید نه اینکه با قانون های مسئله دار، اشرافی ها، لاکچری ها، مانوردهندگان تجملات روز به روز در حاشیه امن باشند و به نام مردم، نان ِ خودشان را به جیب بزنند. دردکشیده ها، ساده زیست ها و کسانی که با روحیه جهادی برای خدمت به مردم شب و روز را نشناسند می توانند طرفدار واقعی عدالت باشند؛ مراقب باشیم و با انتخاب درست و رای مسئولانه، سهمی در عدالت واقعی داشته باشیم./1360/

منبع: حمایت
ارسال نظرات