۰۹ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۶
کد خبر: ۶۴۵۸۰۳

مصرف دمنوش زعفران و عدم مصرف آب در بین غذا راهی برای درمان کبد چرب + علل بیماری

مصرف دمنوش زعفران و عدم مصرف آب در بین غذا راهی برای درمان کبد چرب + علل بیماری
مصرف دمنوش زعفران و عدم مصرف آب در بین غذا راهی برای درمان کبد چرب است.

به گزارش خبرگزاري رسا، طب سنتی ایرانی اسلامی برای پیشگیری و همچنین درمان بیماری‌ها راه‌هایی دارد که از جمله آن‌ها درمان کبد چرب است.

**مصرف کلم بروکلی در روز

**مصرف روزی 7 عدد برگ کاسنی

**مصرف روزی یک عدد سیب با تخم آن

**مصرف دمنوش زعفران روزی یک لیوان

**مصرف جوشانده گیاه خارمریم صبح‌ها ناشتا

**عدم مصرف آب بین غذا و 2 ساعت بعد از غذا

**انجام 3 بار حجامت به فاصله یکماه

**مصرف سرکه انگبین شبها یک لیوان با آب ولرم «نحوه ساخت سرکه انگبین: 2 واحد عسل + 2 واحد عرق نعناع ‌+یک یک واحد سرکه انگور طبیعی

کبد چرب چیست؟

کبد دومین عضو بزرگ در بدن انسان است و مسئول به اصطلاح رد کردن تمام مواد غذایی و نوشیدنی مصرف شده از صافی است که این بدان معناست که کبد فاکتورهای مضرر مواد غذایی را گرفته و آنها را به صورتی بدون ضرر وارد سیستم های دیگر بدن می کند.

کبد به طور طبیعی خود را توسط سلول‌هایی ترمیم و پاکسازی می‌کند اما اگر فاکتورهای منفی وارد شده بیار باشند در این کار اختلال رخ می‌دهد.

وجود چربی در کبد هر انسانی طبیعی است اما اگر کبدی دارای 5 تا 10 درصد چربی باشد کبد چرب نامیده می‌شود.

کبد چرب یک موقعیت مخرب را در بدن ایجاد می‌کند و بدتر اینکه هیچ علامت هشدار دهنده‌ای در ابتلا ندارد.
10تا 20 درصد مردم آمریکا مبتلا به کبد چرب هستند و این آمار برای ایرانیان چیزی بالغ بر 40 درصد است و این هشدار بزرگی برای مردم ایران محسوب می‌شود.

علل ایجاد کبد چرب چیست؟

عادات و رفتارهای غلط بسیاری ایجاد کننده این بیماری هستند که بارزترین و مهم ترین آنها مصرف الکل و مشروبات الکلی، مصرف مواد غذایی چرب، اضافه وزن، نداشتن فعالیت بدنی سالم یعنی همان ورزش و تحرک مفید، سوء تغذیه، فشار خون بالا، بارداری، مصرف داروهایی همچون آسپرین و تتراسایکلین هستند./1360/

منبع: فارس
ارسال نظرات