مشارکت ۱۲ هزار بسیجی در ضدعفونی شهر تبریز
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی سپاه تبریز، سرهنگ پاسدار عبدالله شادی با بیان اینکه با تمام توان و ظرفیت سپاه و بسیج، بزرگترین عملیات رزمی تبلیغی و درمانی در تاریخ کشورمان درحال برگزاری است اظهار داشت: از 27 روز پیش تاکنون این عملیات بزرگ آغاز شده و به مثابه یک دفاع مقدس، باتمام امکانات در مقابل حوادث و رویدادهای کرونایی از مردم بهعنوان سرمایه اصلی نظام اسلامی دفاع میکنیم.
وی ادامه داد: 7 هزار بسیجی پا به کار با موتورهای ضد عفونی کننده و پمپهای انفرادی در 470 گروه سهنفره و 5 هزار غربالگر در این رزم حضور مستمر دارند.
شادی اضافه کرد: با یگانهای ترکیبی جنگ نوین لشکر عملیاتی سپاه عاشورا، تیپ مکانیزه امام زمان (عج)، پادگان الزهرا (س)، توپخانه و گروه موشکی شصت رسالت، با ده دستگاه خودروی تخصصی درفش، روتست و نهصد و یازده، همچنین سی و یک موتورسیکلت سمپاش محلول ضدعفونی، به همراه سی و شش خودروی وانت، که مخزنهای هزار لیتری حمل میکنند نیز در بخش دیگری از این نبرد درحال اجرای مأموریت هستند.
وی با اشاره به تولیدات انجام یافته در این رزمایش نیز بیان کرد: 36 کارگاه از اماکن سپاه و 200 خانه کارگاهی با تولید روزانه 10 هزار ماسک بهداشتی و بیمارستانی و همچنین لباس گان، ملحفه بیمارستانی و روتختی در این بخش فعالیت دارند. همچنین 100 دستگاه چرخ خیاطی، دستگاه برش پارچه و دستگاه خط تازن، از ملزومات این کارگاهها برای تولیدات بهداشتی و بیمارستانی است.
شادی ادامه داد: بیش از 45 هزار بسته بهداشتی و معیشتی در اختیار مردم، بخصوص قشر کم برخوردار قرار گرفته و هماکنون نیز در حال بسته بندی اقلام دیگری برای تحویل به این عزیزان هستیم.
وی کار تبلیغی را از مهمترین ماموریتهای این نهاد برای در خانه ماندن مردم و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا عنوان و اظهار کرد: بلندگوهای مساجد برای تشویق و ترغیب مردم در مسیر بیتوته در منزل، مورد استفاده قرار گرفته و 16 بلندگوی سیار نیز در معابر و اماکن و محلات برای درامان ماندن مردم، آنها را به ماندن در منزلهایشان هشدارهای لازم را دادهاند.
شادی افزود: از تمام ظرفیتهای ارتباطی ازجمله تلفن برای ترغیب و ثبت آمار خانوار، سامانههای پیامکی برای ارسال پیامهای بهداشتی و همچنین چاپ و توزیع دعای هفتم صحیفه سجادیه و بروشورهای بهداشتی و اطلاعرسانی در راستای افزایش آگاهیهای عمومی در اختیار مردم قرار گرفت.
فرمانده سپاه ویژه غدیر تبریز گشتهای اطلاعاتی را از سرفصلهای عملیاتی این رزمایش خوانده و اظهار داشت: کارهای معمول اطلاعاتی درحال انجام است و تلفن سه رقمی 114 برای دریافت گزارشات مردمی همچنان فعال است. همچنین گشتهای عملیاتی و اطلاعاتی برای شناسایی انبارهای دپوی محصولات بهداشتی و احتکار آنها، درحال انجام مأموریت هستند و با محلات و معابر برای در امان ماندن از هر گونه مقاصد شوم معاندین مراقبت میشود.
وی طرح غربالگری سلامت را از ویژگیهای مهم این جهاد برای قطع زنجیره شیوع دانسته و گفت: 5 هزار بسیجی در تماس تلفنی و گرفتن شرح حال و اطلاعات خانوارها، نقش بسزایی در امنیت روانی آنها دارند و در مراحل بعدی این طرح مراقبتهای روزانه به صورت تماس تلفنی از بیماران مبتلا صورت گرفته و نسبت به قرنطینه خانگی اقدام کرده و از میزان حضور در مراکز بیمارستانی و تشدید ابتلا جلوگیری به عمل میآورند.
شادی با اشاره به مراقبتهای ویژه از بهبود یافتگان خاطرنشان کرد: در حال آمادهسازی نقاهتگاهی هستیم که بیماران بهبودیافته را به آنجا انتقال، تا بهبودی کامل مراقبتهای ویژه را با استفاده از کادر درمانی انجام دهیم و سپس ترخیص کنیم.
وی افزود: چندین دستگاه تولید نان صنعتی با ماندگاری شش ماهه، در آیندهای نزدیک راه اندازی، و روزانه 16 هزار قرص نان تولید و در اختیار همشهریان قرار خواهد داد که نگرانی معیشتی از این بابت برای مردم رفع خواهد شد.
شادی مدتزمان و درگیری تمام ظرفیتهای سپاه و بسیج در این مأموریت خطیر را از ویژگیهای بارز آن برشمرد و اظهار داشت: بسیج نشان داد که میتواند با انعطاف خود و آموزشهای لازم در کمترین زمان بیشترین کارایی را در مقابل پیشامدهای ناگوار و هجمههای نظامی و غیرنظامی از خود بروز دهد.
شادی در پایان صحبتهای خود افزود: تا جان در بدن داریم لبیک گوی امام خامنهای مدظله العالی و مدافع مردم قهرمان خواهیم بود./1350/د102/ب1