۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۶
کد خبر: ۶۴۶۲۳۷
سرلشکر باقری:

پژوهش‌ در حوزه تهدیدات احتمالی بیولوژیک نیاز‌ راهبردی نیرو‌های مسلح است

پژوهش‌ در حوزه تهدیدات احتمالی بیولوژیک نیاز‌ راهبردی نیرو‌های مسلح است
رییس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: پژوهش‌های بنیادین در حوزه تهدیدات احتمالی بیولوژیک یکی از اولویت‌ها و نیاز‌های راهبردی نیرو‌های مسلح است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری رسا، نشست قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) نیرو‌های مسلح به ریاست سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری»رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و روسای دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران، دانشگاه علوم پزشکی بقیه‌الله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مسئولان واحد‌های تحقیقاتی وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و نیروی انتظامی پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در محل این ستاد برگزار شد.

سرلشکر باقری در این نشست با اشاره به اهمیت تداوم تحقیقات و تلاش در حوزه مبارزه با ویروس کرونا اظهار داشت: پژوهش‌های بنیادین در حوزه تهدیدات احتمالی بیولوژیک یکی از اولویت‌ها و نیاز‌های راهبردی نیرو‌های مسلح است که باید نسبت به آن اهتمام ویژه داشته باشیم.

وی ادامه داد: امروز به یاری خداوند و با تلاش و همت مجموعه نیرو‌های مسلح در حوزه تحقیق و پژوهش، کشور از متن تهدید و بحران ناشی از این پدیده زیستی، فرصت‌های مهم و راهبردی را در دستیابی به الگوها، ابزار‌ها و ظرفیت‌ها لازم برای دفاع موثر و موفق در برابر تهاجمات احتمالی بیولوژیک ایجاد کرده است که این موضوع همزمان با اقدامات پیشگیری و مقابله با کرونا در حال انجام است و در این مدت کوتاه نیز پیشرفت‌های قابل توجهی در این زمینه حاصل شده است.

همچنین در این نشست گزارشی از پروژه‌های تحقیقاتی در دست اقدام سازمان‌های نیرو‌های مسلح با تمرکز بر نیاز‌های مقابله با ویروس کرونا ارائه شد.

این گزارش می‌افزاید؛ تعدادی از دانشمندان و نمایندگان شرکت‌های دانش‌بنیان بخش ملی نیز در این جلسه گزارشی از اقدامات و فعالیت‌های خود در حوزه‌های مختلف محافظت و پیشگیری و تشخیص بیماری کرونا ارائه کردند.

در پایان این نشست، طی آیینی با حضور دریادار دوم ستاد «فرهاد امیری» رئیس رسته آموزش و تحقیقات وزارت دفاع و سردار سرتیپ دوم پاسدار «محمد عزیزی دلشاد» رئیس اداره تحقیقات و امور صنعتی ستاد کل نیرو‌های مسلح برگزار شد، از کیت تشخیص ویروس کرونا رونمایی شد.

این کیت‌ها از قابلیت شناسایی ژنروم‌های رایج دنیا، قابلیت رفع آلودگی سازگار با محیط زیست و سلامت انسانی برخوردار است./998/

میثم صدیقیان
ارسال نظرات