آغاز همایش بین المللی ادیان در سوئیس
خبرگزاری رسا ـ همایش بین المللی گفتگوی ادیان و اثرات آن در گسترش ارزشهای انسانی، در شهر ژنو سوئیس برپا شد.

به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از از الشرق الاوسط، در این همایش شماری زیادی از شخصیت های دینی و فرهنگی اسلام، مسیحیت و یهودیت حضور داشتند و در مورد اثرات گفتگوی ادیان در گسترش ارزشیهای انسان در جامعه بحث و بررسی كردند.
مهمترین محورهای مورد گفتگو در این همایش موضوعاتی چون: «تقویت گفتگو با هدف تحقق صلح در جهان»، «چگونگی تفاهم و دوستی میان امت ها و ملت های مختلف»، «ارزشهای دینی و تاثیر آن در اصلاح جامعه»، «رسانه های تبلیغاتی و نقش آن در تقویت گفتگو و ارزشهای انسانی مشترک» بود.
التركی مسوول برپایی این همایش، هدف از برگزاری اینگونه همایشها را، نشر ارزشهای انسانی مشترک، تقویت هم زیستی مسالمت آمیز و ترویج ارزشهای امنیت و صلح عنوان کرد.
ارسال نظرات