آیت الله یعقوبی خواستار کمک به نیازمندان به نیت امام زمان شد
![آیت الله یعقوبی خواستار کمک به نیازمندان به نیت امام زمان شد](/files/fa/news/1399/1/30/259179_580.jpg)
به گزارش خبرنگار بین الملل خبرگزاری رسا در نجف اشرف، آیت الله شیخ محمد یعقوبی از علمای عراق در پیامی بیان داشت: بسیاری از مومنین خیرخواه در بحبوحه شیوع ویروس کرونا درپی توزیع مواد غذایی و کمک های نقدی به خانواده های نیازمند و زیان دیده هستند.
وی افزود: این اقدام افراد خیر یک عمل انسانی بسیار بزرگ است که ان شاء الله خداوند متعال آن را بپذیرد همان طور که در سوره کهف ایه 30 فرموده است: «إِنَّا لَا نُضِيعُ أَجْرَ مَنْ أَحْسَنَ عَمَلًا» و در آیه 195 سوره بقره: «وَأَحْسِنُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُحْسِنِينَ» و همچنین در آیه 56 سوره اعراف: «إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِيبٌ مِنَ الْمُحْسِنِينَ».
این عالم عراقی تصریح کرد که افراد خیر و موسسات خیریه به اسم مرجعیت و در راستای لبیک به فراخوان مرجعیت برای کمک به نیازمندان در حال فعالیت هستند؛ اگر این اعمال در راستای تقرب الهی باشد و به نام مبارک امام زمان (عج الله تعالی فرجه الشریف) صورت گیرد، ثواب بیشتری خواهد داشت.
وی ادامه داد: از خداوند متعال مسالت داریم که ما را در راستای برآورده کنندگان حوائج امام زمان (علیه السلام) قرار دارد زیرا بدون شک، تلاش برای برآورده سازی حوائج مومنین و دوستداران اهل بیت (علیهم السلام) از مصادیق تلاش برای برآورده سازی حوائج آنان محسوب می شود، پس نسبت به اینکه اعمالتان به نیت ائمه اطهار (علیهم السلام) باشد، باید مراقبت و توجه بسیار کرد.
همچنین «ادهم اسماعیل» نماینده سازمان بهداشت جهانی امروز در گفت وگویی اقدام های عراق و تصمیم های ستاد بحران در مواجهه با کرونا را ستود و تاکید کرد که این کشور برنامه های شجاعانه ای در مقابله با ویروس اجرا کرده که بهتر و موثرتر از آمریکا و اروپا بوده است.
گفتنی است که عراق در کنار اجرای طرح های گوناگون از جمله تعطیلی فعالیت های اداری و آموزشی در حدود پنج هفته پیش با اعمال طرح ممنوعیت رفت و آمد سراسری از انتشار بیشتر ویروس کرونا در کشور جلوگیری کرد.
بر پایه تازه ترین آمار وزارت بهداشت عراق، شمار مبتلایان به ویروس کرونا ۱۴۸۲ مورد، فوت شدگان ۸۱ و بهبود یافته ها ۹۰۶ نفر اعلام شده است.