۱۴ مهر ۱۳۸۸ - ۱۸:۵۰
کد خبر: ۶۵۰۵۵
امام جمعه اردبیل:

پرداخت زکات فقر را ریشه کن می کند

خبرگزاری رسا ـ نماینده ولی فقیه در اردبیل گفت: مالی که زکات آن پرداخت نشود، مال ملعون تلقی می ‌شود و اگر به جامعه تزریق شود، نتیجه‌ای جز انحرفات اجتماعی نخواهد داشت.
حجت الاسلام و المسلمين عاملي   امام جمعه اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در اردبیل، روز گذشته در همایش تجلیل از احیاگران زکات که در سالن ولایت سپاه اردبیل برگزار شد، اظهار داشت: تمامی برنامه های سازمان های بین المللی برای ریشه کنی فقر در جهان است، در حالی اسلام 1400 پیش برنامه فقرزدایی را به بشر آموخته است.

وی خاطر نشان کرد: دین مبین اسلام بدون نیاز به تشریفات پیچیده سازمان های بین المللی، با طرح مسأله زکات معضل فقر را حل کرده است.

حجت الاسلام و المسلمین عاملی عدم پرداخت زکات در جامعه اسلامی را موجب ایجاد موج منفی فرهنگی و اقتصادی دانست و گفت: این می‌تواند جامعه را تا آستانه نابودی پیش ببرد.

وی با بیان اینکه خداوند بهترین مشوق بشر برای پرداخت زکات است، خاطر نشان کرد: خداوند متعال بارها در قرآن زکات‌دهندگان را مورد رحمت قرار داده است.

نماینده ولی فقیه در اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: مالی که زکات آن پرداخت نشود در واقع مال ملعون تلقی می‌شود.

وی تاکید کرد: مالی که بدون پرداخت زکات به جامعه اسلامی تزریق شود، نتیجه‌ای جز انحرفات اجتماعی به دنبال نخواهد داشت.

همچنین حسین دشتی، مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در سخنانی با ارایه گزارشی از روند پرداخت زکات در روستاهای استان اردبیل اظهار داشت: امسال ظرفیت پرداخت زکات استان اردبیل به دو برابر افزایش یافته است.

گفتنی است، در پایان این همایش که با حضور روحانیان مبلغ زکات همراه بود، از 33 عامل و احیاگر زکات در استان اردبیل تجلیل بعمل آمد./پ202
ارسال نظرات