با سخنرانی آیت الله حائری شیرازی و مظاهری؛
کنگره بزرگ شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان فردا برگزار می شود
خبرگزاری رسا ـ کنگره بزرگ 590 شهید طلبه وروحانی اصفهان فردا با حضور آیت الله حائری شیرازی و مظاهری در این شهر برگزار می شود.

حجت الاسلام طیبی فر، دبیر برگزاری کنگره شهدای روحانی و طلبه استان اصفهان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، گفت: کنگره بزرگ 590 شهید طلبه وروحانی فردا با حضور آیت الله حائری شیرازی در اصفهان برگزار می شود.
وی ادامه داد: این برنام فردا از ساعت 9 صبح برگزار می شود و پس از سخنرانی آیت الله مظاهری به عنوان سخنران و خیر مقدم گویی به حضار، پس از آن آیت الله حایری شیرازی به ایراد سخرنانی خواهند پرداخت.
دبییر اجرایی کنگره شهدای طلبه و روحانی استان اصفهان افزود: برنامه عصر این همایش با سخنرانی آیت الله مقتدایی، مدیر حوزههای علیمه كشور ادامه خواهد داشت و در پایان هم آیت الله طباطبایی نژاد به سخنرانی میپردازند.
وی خاطر نشان کرد: دعوتنامه برای تمامی ائمه جماعات استان ها، روسای حوزه های علمیه، شورای مرکز مدیریت حوزه علمیه قم و مسؤولان نمایندگی های ولی فقیه در نهادهای مختلف برای شرکت در اجلاسیه کنگره ارسال شده است.
حجت الاسلام طیبی فر یادآور شد: اعضاء کنگره امروز با مقام معظم رهبری دیدار می کنند و پیام ایشان را برای همایش دریافت خواهند کرد که اگر پیام رهبر انقلاب کتبی باشد، فردا این پیام از سوی نماینده ایشان قرائت خواهد شد./پ202
ارسال نظرات