۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۶۵۴۶۷
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان:

کار فرهنگی مناسب خرافات را از جامعه می‌زداید

خبرگزاری رسا ـ رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان گفت: کار فرهنگی مناسب بسیاری از خرافات را از جامعه می‌زداید.
حجت الاسلام امين صادقي رييس اداره تبليغات اسلامي سمنان

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام امین صادقی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی سمنان در جمع مسئولان فرمانداری این شهرستان گفت: برای نیل به اهداف فرهنگ دینی در جامعه نیازمند تعامل و همکاری همه جانبه دستگاه های فرهنگی با یکدیگر هستیم.

وی ضمن تاکید بر التزام عملی به ولایت فقیه و پایبندی به فرمایشات ومنویات مقام معظم رهبری تصریح کرد: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سمنان تلاش می کند تا قداست ها را حفظ و فرهنگ دینی را گسترش دهند.

حجت الاسلام صادقی با بیان اینکه کار فرهنگی مناسب بسیاری از خرافات را از جامعه می‌زداید اظهار داشت: باید از وجود افراد تأثیرگذار در اجرای برنامه‌های فرهنگی و دینی بهره کافی را ببریم.

وی افزود: دشمنان انقلاب اسلامی کار فرهنگی را در راس تهدیدات خود قرار داده‌اند و ما باید تلاش کنیم با ترویج مبانی دین اسلام تهدیدات دشمنان را خنثی کنیم.

محمد آقاهمتیان، فرماندار سمنان نیز در این نشست، حمله و شبیخون به هیئت های مذهبی را مهمترین مشکل زمان حال ذکر کرد و گفت: این امر حکایت از جایگاه والای هیئت های مذهبی دارد.

وی افزود: دشمنان در عصر حاضر هجمه‌های زیادی را بر هیئت‌های مذهبی و عزاداری‌ها وارد می‌کنند و این امر می‌طلبد که این تشکل‌ها ساماندهی شوند.

آقاهمتیان تصریح کرد: انقلاب اسلامی ایران انقلابی دینی بود که هیئت‌ها در راس امور در میان مردم بودند./د102
ارسال نظرات