۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۶۵۷۹۲
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی:

مبلغان نقش بسزایی در تثبیت اعتقادات صحیح مذهبی دارند

خبرگزاری رسا ـ معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی بیان این که وظیفه روحانیان تنها موعظه نیست، گفت: مبلغان نقش بسزایی در تثبیت اعتقادات مذهبی صحیح، جهت‌دهی جامعه در پیروی از اصول مذهبی و اخلاق پسندیده دارند.
معاون امور استان هاي سازمان تبليغات اسلامي کشور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در گرگان، حجت‌الاسلام اسماعیل فلاح، معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی، پیش از امروز در جمع کارکنان اداره تبلیغات اسلامی استان گلستان، توسعه فرهنگ دینی  را یکی از وظایف مهم این سازمان عنوان کرد.
 
وی بیان این که وظیفه روحانیان تنها موعظه نیست، خاطرنشان کرد: مبلغان نقش بسزایی در تثبیت اعتقادات مذهبی صحیح، جهت‌دهی جامعه در پیروی از اصول مذهبی و اخلاق پسندیده دارند.
 
حجت الاسلام فلاح ادامه داد: رابطه مبلغان با عموم جامعه باید بر اساس انس و الفت، دوستی و محبت، اطلاع و آگاهی و استدلال منطقی صورت گیرد و موعظه زمانی اثرگذار خواهد بود که ابتدا فرد نفس خود را با موعظه آشنا کند.
 
معاون امور مجلس و استان‌های سازمان تبلیغات اسلامی دوران طلایی زندگانی امام جعفر صادق (ع) را نشان‌دهنده حضور پررنگ امامت هم در عرصه حکومت دینی و هم در عرصه فعالیت‌های فرهنگی دانست.
 
وی مذهب شیعه را مذهب جعفری معرفی کرد و افزود: دلائل اهمیت این مذهب این است که در ایام امامت امام جعفر صادق(ع) شاگردان ممتازی در نشر معارف اسلامی تربیت شدند.

حجت الاسلام فلاح با اشاره به سخنانی از شهید بهشتی، گفت: ورود به آینده باید با خودسازی همراه است، چرا که خود ساختگی لازمه رسیدن به آینده ای درخشان و حرکت تأثیرگذار است.

وی، سازمان تبلیغات اسلامی را از دیدگاه جامعه با دیگر نهادها متفاوت دانست و افزود: این نهاد مقدس مبلغ اسلام بوده و خدمت در این نهاد مقدس، وظیفه ای در قبال شهدا و امامان راستین است و با این نگاه می توان از روزمرگی و مشکلات کاست.

حجت الاسلام فلاح، تثبیت نظام، احکام و معارف جعفری را از وظایف مهم کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد و تاکید کرد: حرکت ما می‌بایست در مسیر حرکت ائمه اطهار (ع) باشد، در غیر این صورت به نظام و جامعه ضربه زده‌ایم.
 
حجت الاسلام نورالله ولی‌نژاد، مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان، نیز در این جلسه افزود: لازمه رسیدن به شكوفایی و رشدنهایی سازمان در بخش‌های مختلف بستگی به اعتبار سازمان دارد و با توجه به اعتبار محدودی كه در اختیار این نهاد مقدس است اما، پرسنل عزیز در انجام وظایف خود كوشا هستند و از هیچ تلاشی دریغ نمی‌كنند.

وی تقكر و خرد جمعی را لازمه رسیدن به آرمان‌های مقدس سازمان تبلیغات دانست و افزود: كاركنان باید با خردورزی‌، سعی‌ در ایجاد ارتباط‌ و تبادل‌ افكار ‌كنند.

حجت الاسلام ولی نژاد با تاكید بر این كه ‌مدیران‌ باید به‌ رشد و پرورش‌‌ خردجمعی‌ مبادرت‌ ورزند، تصریح كرد: این‌ شاید یكی‌ از راهكارهای‌ اساسی‌ دست‌یابی‌ به‌ تحول‌ سازمانی‌ باشد، بنابراین‌ همه‌ در سازمان‌ باید در چنین‌ حركت‌ فكری‌ كه‌ نوعی‌ فرهنگ‌سازی‌ در امر مشاركت‌ است، شركت‌ كنند.

وی برنامه محوری را لازمه موفقیت دانست و افزود: تقكر و خرد جمعی لازمه تفاهم یك مجموعه است كه به صورت گروهی با هم فعالیت می كنند./پ202

ارسال نظرات