تشکیل گروههای جهادی تخصصی امر به معروف و نهی از منکر
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام حسن کریمی امروز در نشست خبری هفته امر به معروف و نهی از منکر با اشاره به اهمیت این دو فریضه الهی اظهار کرد: در آیات و روایات چنان بیان شده که اهمیت امر به معروف و نهی از منکر از تمامی فرائض و واجبات الهی حتی جهاد در راه خدا بالاتر است.
وی افزود: اهمیت جایگاه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه نسبت به سایر فرائض دینی به این دلیل است که اگر این دو فریضه الهی در جامعه احیاء و نهادینه شود سایر واجبات و دستورات الهی نیز اجرایی خواهد شد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر هرمزگان با بیان اینکه امر به معروف در جامعه رها شده و به صورت فرهنگ نهادینه نشده است، بیان داشت: به همین دلیل بسیاری از دستورات دینی نادیده گرفته شده است که درصورت نهادینه شدن امر به معروف، سایر معروفات و واجبات الهی در جامعه اجرا خواهد شد.
حجت الاسلام کریمی از مفاسد اقتصادی، رشوه، ربا، خیانت در امانت و جابجایی اموال عمومی به عنوان منکرات اقتصادی یاد کرد و گفت: اگر نهی از منکر در جامعه عمومی شود و همه مردم خود را ناهی از منکر بدانند بسیاری منکرات اجتماعی از قبیل اعتیاد، طلاق، قاچاق و ... از جامعه کنونی رخت برمی بندد.
وی تاکید کرد: برخی مفاسد و منکرات در جوامع بشری رخنه کرده که نتیجه ترک امر به معروف و نهی از منکر است، از این رو همه باید نسبت به احیای این دو فریضه الهی در جامعه کنونی حساس باشیم.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر، قبل از اینکه وظیفه مسؤولان باشد، وظیفه مردم است، گفت: مردم باید آمران به معروف و ناهیان از منکر باشند، همچنین مطالبه گری از مهمترین وظیفه مردم در زمینه احیای امر به معروف و نهی از منکر است که مردم باید به این وظیفه خود به خوبی عمل کنند.
حجت الاسلام کریمی ابراز داشت: درصورتی که امر به معروف و نهی از منکر در جامعه ای به خوبی احیا نشود بسیاری از فسادها و منکرات بر جامعه چیره خواهد شد.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان به نقش بسزای اصحاب رسانه در تبیین اهمیت و جایگاه امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و از خبرنگاران و فعالان فضای مجازی به عنوان بهترین گزینه جهت تحقق این امر مهم در جامعه نام برد.
وی با بیان اینکه شهادت امام حسین (ع) نیز نتیجه ترک امر به معروف و نهی از منکر مردم آن زمان بود، گفت: مردم کناره گیری کردند و حادثه عاشورا خلق شد.
حجت الاسلام کریمی ادامه داد: همانظور که سقوط نظام شاهنشاهی و تشکیل نظام جمهوری اسلامی ایران از برکات امر به معروف و نهی از منکر است، حفظ و تداوم این نظام مقدس نیز به احیای این دو واجب الهی بستگی دارد.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان هرمزگان با اشاره به راهکارهای نهادینه سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اشاره و ابراز داشت: به فرموده مقام معظم رهبری، ستاد امر به معروف و نهی از منکر برای احیای امر به معروف بکوشد چراکه فلسفه ذاتی این ستاد، تلاش برای احیای این دو فریضه الهی است نه اجرا و تصدی گری آن دو.
وی با اشاره به اهمیت و نقش مردم و دستگاه های حاکمیتی در احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بدون همراهی و حمایت رسانه ها، تمامی مجموعه های حاکمیتی و نهادهای مردمی در این مسیر موفق نخواهد بود.
حجت الاسلام کریمی با بیان اینکه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در تحقق این امر مهم بکوشد، از تشکیل گروه های جهادی امر به معروف و نهی از منکر در استان هرمزگان خبر داد و گفت: راه اندازی این گروهها یکی از برنامه های مهم ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است که به صورت تخصصی در حال شکل گیری است./851/پ210/ب1