۰۴ آبان ۱۳۸۸ - ۱۵:۲۴
کد خبر: ۶۶۴۷۶

وزیر کشور وارد ارومیه شد

خبرگزاری رسا ـ مصطفی محمد نجار، وزیر کشور ساعتی پیش برای تودیع و معارفه استاندار آذربایجان غربی وارد ارومیه شد.
محمد نجار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ارومیه، مصطفی محمد نجار، وزیر کشور امروز در فرودگاه ارومیه در گفت گو با خبرنگاران اظهار داشت: تغییر برخی استانداران امری طبیعی است.

وی با بیان اینکه شاهد تغییرات زیادی در استانداری ها نخواهیم بود، تصریح کرد: تمامی تغییرات در مدیریت ارشد برخی استان ها کارشناسی شده و با توجه به نیازهای منطقه است.

وزیر کشور که برای حضور در مراسم تودیع و معارفه استاندار آذربایجان غربی به ارومیه سفر کرده است، ادامه داد: امیدواریم استاندار جدید این استان برنامه های موفق دکتر قربانی استاندار سابق این استان را ادامه دهتد.

نجاز ادامه داد : البته امیداوریم با حضور وحید جلال زاده، استاندار جدید آذربایجان غربی شاهد سرعت در پیشرفت برنامه ها و توسعه این استان باشیم.

وی در ادامه در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر علت حوادث تروریستی اخیر شرق کشور اظهار داشت: دشمن در ایجاد اختلاف بین اقوام و مذاهب موفق نبوده است.

وزیر کشور گفت: توافقنامه امنیتی ایران و پاکستان در حال بررسی است و با امضای این توافقنامه ریشه ناامنی در شرق کشور خشکانده می شود./پ202
ارسال نظرات